ПОЗДРАВЛЕНИЯ 21/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 21/2009























































18 травня – найкращі вітання любій матусі Валентині Василівні КОСТОРНІЙ


У цей святковий світлий день, коли настав твій ювілей, ми щиро тебе вітаємо, добра і щастя бажаємо. Тож будь ти завжди щаслива, здорова, ніколи не хмурся, хоч важко тобі, бо ти для нас, рідна, на світі єдина, коли ти смієшся, — нам радісно всім. За добре серце, за щиру турботу, за вічне бажання добра нам усім, за мудрі поради, невтомну роботу тобі, наша рідненька, низький уклін. Хай буде життя твоє схоже на казку, хай Бог тобі все, що ти хочеш, дає. Спасибі за ніжність, за
мамину ласку, спасибі за те, що ти у нас є. Спасибі, матусе, бабусе рідненька, за те, що теплом зігріваєте нас, за те, що в щасливу і скрутну хвилину ми можемо серцем схилитись до Вас. Пишаємось Вами, шануємо, любим, уклін до землі наш прийміть, здоров’я міцного ми щиро бажаєм і просим одне лиш: Ви тільки живіть!


Дочка Ірина, Людмила, зять Євгеній, онучок Владислав



22 травня святкує свій ювілей спеціаліст з охорони культурної спадщини відділу культури і туризму Євгенія Володимирівна ВАЩУК


Нехай цей ювілей буде святом не тільки спогадів і досвіду, але й нових задумів, мрій, надій. Адже поки людина мріє і сподівається — вона жива, вона завжди молода. Бажаємо, щоб життя було схоже на сьогоднішній теплий сонячний день, і лише зрідка на очах з’являлись сльози щастя, як маленький теплий дощик.Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.


З любов’ю і пошаною працівники культури міста



24 травня — 50-й ювілей святкує Валентина Арсенівна ЛІТВІНЧУК


Ти — зіронька ясна, ти — наймиліша у світі й прекрасна. Живи дуже довго, рідненька, на світі, і будемо всі ми любов’ю зігріті. Бо поки є мама, доти є сонце, є і пташина, і цвіт під віконцем. Уклін тобі, рідна, за ночі безсонні, за лагідне серце і мудрість буття. Без тебе, рідненька, не було б життя. Вітають зі святом рідня, онучата, щасливій бабусі не дозволять скучати. Хай Бог ще здоров’я і сили дає, зозуля сто років життя накує. Хай Господь дарує надію й тепло на многії літа,
на щастя й добро.


Коханий чоловік, донька, син з невісткою і онучка Даша



25 травня вітаємо з 70-річчям Лідію Антонівну БОНДАРЧУК з с.Миколаївка


Люба матусю, ми вітаємо Вас, щастя, здоров’я бажаємо Вам. Лагідна, рідна, добра і проста, наша дорогенька, наша золота. Бажаєм здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті, хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Живіть дуже довго, рідненька, на світі, і будемо всі ми любов’ю зігріті. Бо поки є Мама, доти є сонце, є і пташина, і цвіт під віконцем. Ми дякуєм Богу, що Ви у нас є, хай силу й здоров’я Господь Вам дає, зозуля сто років
життя накує. Бажаємо Вам ще довго прожити, щоб всіх на сторіччя змогли запросити. Уклін Вам земний, дорогенька.


З любов’ю вітають всі діти й онуки



27 мая встречает 12 весну Евгений Александрович ГОЙКО с села Чижовка


Милый наш, солнышко родное, ягодка-малинка, в поле — василёк. Будь всегда счастливым, ласковым и нежным, словно ручеёк. Для тебя пусть птицы песни напевают, для тебя пусть радость звёздочку зажжёт. Ведь таких, как ты, больше не бывает, для тебя с улыбкой солнышко встаёт!


С любовью папа, бабушка, прабабушка Аня, дедушка Л., дедушка И., братья, крёстный Валентин, крёстная Алёна



22 мая празднует свой юбилей Вера Александровна КОСЕНКО


Сердечно поздравляем тебя мы с Днём рождения! И искренне желаем успехов и везенья! Чтоб на твоей дороге удача повстречалась! Чтоб жизнь твоя в итоге счастливой оказалась! Желаем счастья и добра, друзей хороших и тепла, счастливых дней, блаженных снов, больших надежд, хмельных пиров, смеяться, песни петь, любить, большую жизнь до дна испить!


С уважением и любовью отец, мать, сыновья, муж, сестра с семьёй, семья Пундель



21 травня вітаємо з ювілеєм Ганну Іванівну МАРТИНЮК


На килимі життя розквітла ювілейна дата. Приймайте щирих побажань багато. Хай Вам завжди посміхається доля, несуть тільки радість з собою роки. Хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, хай збудуться мрії, бажання й думки. Снаги трудової – без ліку, пошани й добра – від людей, щасливого й довгого віку бажаємо Вам у цей день!


З повагою і сердечною вдячністю батьки та учні 1-А класу ЗОШ №6



18 мая поздравляем с юбилеем Валентину Васильевну КОСТОРНУЮ


Любимая Валюша!!! Это круглая в жизни дата — твой торжественный юбилей! Значит, много от жизни взято, ещё больше отдано ей. Счастья тебе земного, радости – чтоб не счесть! И здоровья желаем много, — не терялось бы то, что есть. Пусть будет всё, что в жизни нужно, чем жизнь бывает хороша, — любовь, здоровье, верность, дружба и вечно юная душа.


Мама, сестра Таня, Наташа, крестница Таня с семьёй, Лена



27 травня святкує свій ювілей чарівна жінка, прекрасна людина, найкраща матуся Юлія Францівна НАЙДЮК


Щиро вітаємо тебе з ювілеєм! Бажаємо міцного здоров’я, злагоди в сім’ї, успіху на роботі. Щоб всі твої надії, мрії збулися і щоб усмішки рідних вселяли радість в душу. Матусю, залишайся завжди такою щирою, сильною, приємною та найгарнішою жінкою.


Люблячий чоловік, син Богдан, дочка Людмила та зять Кирило


 

25 мая празднует свой 65-летний юбилей Валентина Павловна РУДЮК


Живи, родная, до ста лет, и знай, что лучше тебя нет. Чтоб рядом с нами ты была сегодня, завтра и всегда. Желаем жить без старости, работать — без усталости, здоровья — без лечения, счастья — без огорчения. Желаем благ тебе земных, мы знаем — ты достойна их.


С любовью муж Николай, сын Юрий, невестка Светлана, внук Роман


 

21 травня вітаємо з ювілеєм вчителя початкових класів ЗОШ №6 Ганну Іванівну МАРТИНЮК


Ваш ювілей – то мудрості пора, хай буде вдосталь і в житті, і в домі: здоров’я, щастя, злагоди, добра, добробуту і щирої любові.


З повагою педколектив Новоград-Волинської ЗОШ №6


 

20 травня вітаємо з Днем народження нашу матусю Раїсу Феодосіївну ПРИСЯЖНЮК


Хай дороги стеляться крилато, будуть чисті, рівні, як струна, а добро не обминає хату, як не обминає цвіт весна. Хай здоров’я, радість і достаток стеляться на Вас, як вишні цвіт, хай малює доля з буднів свято, і Господь дарує Вам багато літ.


Від синів, невісток, онучок


 

Новоград-Волинська Спілка ветеранів афганської війни вітає учасників бойових дій Петра Григоровича СОЛОВЧУКА з 60-літнім ювілеєм та Володимира Васильовича КОНОНЧУКА з 40-річним ювілеєм


Бажаємо міцного здоров’я, сімейного благополуччя, мирного неба.