ПОЗДРАВЛЕНИЯ 19/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 19/2009







































8 травня вітаємо з поважним ювілеєм Ганну Петрівну МАЛЯРИК


Бажаємо, щоб серце твоє зігрівало тепло, щоб завжди в душі панувало добро, здоров’я без ліку і довгого-довгого щедрого віку. Даруємо усі найкращі квіти, нехай здоров’я Бог дає, 100 літ зозуля накує.


З повагою діти, онуки, правнуки



10 травня щиро вітаємо з 70-річним ювілеєм — коханого чоловіка, люблячого батька, турботливого дідуся, добру, порядну, працьовиту людину, учасника бойових дій — Петра Івановича БОЙКА


Скільки в житті вже зроблено, скільки різних доріг переходжено, хай це буде утричі продовжено, хай удвічі буде примножено! Розминайтесь в дорозі зі старістю, а стрічайтесь тільки з радістю, хай молодість вічно не сходить з обличчя, і роки ведуть Вас у славне сторіччя!


З любов’ю і повагою дружина Валентина Вікторівна, діти, онуки



7 мая празднует свое 50-летие Наталья Евгениевна ЛОПАТЮК


Закон природы так суров — бегут года в потоке века. И много есть хороших слов, чтобы поздравить человека. Пусть будет в жизни все, что нужно, чем жизнь бывает хороша — любовь, здоровье, радость, дружба и вечно добрая душа.


С уважением муж, дети, внуки



12 мая поздравляем с 50-летием Людмилу Анатольевну ТКАЧУК


Мама милая, родная, и бабуля дорогая, поздравляем мы любя с именинами тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог за нас — не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть.


Дочь Татьяна, внучка Настя



6 травня з 75-літнім ювілеєм вітаємо Антоніну Іванівну ОПАНАСЮК


Щиро вітаємо тебе, люба мамо, бабуню, зі славним ювілеєм. Бажаємо здоров’я міцного – без нього не милі ніякі діла, в здоров’ї — багатство і радість, і більшого щастя нема. Всього, що прекрасне є у житті, від щирого серця бажаєм тобі. Хай щастя панує у твоєму домі і радість хай буде завжди. Здоров’я міцного і щедрої долі хай Бог посилає на довгі роки!


Твої діти, невістка, онуки, рідні



9 травня виповниться 18 років Вікторії Вікторівні МАЛЯРИК


Хай квітує вишня юності твоєї, і не знає смутку серце золоте, зичимо здоров’я, щедрості земної, хай велике щастя полонить тебе.


Бабуся Аня, т.Люда, т.Тамара, кума Таня, хрещеник Ярослав, Оксана, Владик



Новоград-Волинська спілка ветеранів афганської війни щиро вітає учасника бойових дій Юрія Антоновича КУШНІРА


з 60-річним ювілеєм та 64-ю річницею Перемоги. Бажаємо міцного здоров’я, сімейного щастя і благополуччя, здійснення задуманих мрій та мирного неба над головою.


Правління СВАВ


 

Новоград-Волинський міський комітет та депутати від СПУ, ГО «Захист дітей війни»


Щиро вітають ветеранів ВВВ, дітей війни, жителів міста та району з 64-ю річницею з Дня Перемоги. Бажаємо міцного здоров’я, довгих років життя, сімейного щастя і благополуччя, мирного неба над головою.


МК, РК, депутати, ГО «Захист дітей війни»


 

Адміністрація, профком ЗАТ ВКФ “Леся”


Вітає всіх ветеранів війни і учасників бойових дій зі святом Перемоги. Бажаємо міцного здоров’я і довголіття.