З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

ШАНОВНІ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ!
У всі часи і періоди історії людства найціннішим скарбом вважалося здоров’я людини. Тому й професія лікаря завжди була і є однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Лікар уособлює в собі ще й найблагородніше призначення людини — любити усіх і творити добро. Ми щиро вдячні вам за те, що за будь-яких умов ви з честю виконуєте свій святий обов’язок, продовжуєте вічну місію допомоги страдаючим. Бажаю вам добра, злагоди і терпіння. Хай процвітає у ваших родинах щастя! Успіхів вам і нехай Господь благословить вас за відданість справі заради здоров’я народу України!
З повагою Петро ЛИТВИН, командувач військ Південного оперативного командування, депутат Житомирської обласної ради, генерал-лейтенант

ШАНОВНІ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ НОВОГРАДА-ВОЛИНСЬКОГО!
Від щирого серця поздоровляю всіх: лікарів і медичних сестер, керівників відділень, студентів медичного коледжу, їхніх викладачів — з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника. Ви вибрали найгуманнішу і найпотрібнішу людям професію.
Ваші заслуги перед жителями нашого краю неоціненні. День медичного працівника разом із вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у ваш талант, професіоналізм, вміння та досвід, у вашу повсякчасну готовність прийти на допомогу.
Будьте ж і самі здорові, зберігайте бадьорість і оптимізм!
З повагою М.БОРОВЕЦЬ, міський голова

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я!
У цей червневий день прийміть наші вітання з професійним святом і подяку за вашу невтомну працю.
Сьогодні, як і в усі часи, однією з найблагородніших є професія медика. Адже саме людям у білих халатах випала честь зберігати, захищати, підтримувати і повертати безцінний дар життя і здоров’я людини. Така праця неможлива без самовідданості, високого професіоналізму, доброти і милосердя до пацієнта.
Віримо, що найкращі традиції української медичної еліти-лікарська честь і громадянська відповідальність, висока моральність та інтелігентність, працьовитість і професійність — будуть тільки примножуватись та слугуватимуть на благо народу.
Бажаємо вам міцного здоров’я на довгі роки, стійкості та невичерпної енергії у вашій нелегкій справі, щастя і вдачі, благополуччя вам і вашим сім’ям, молодості в душі.
Микола ІВАНЮК, голова РДА
Віктор ГОНЧАРУК, голова районної ради