ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ БІГУ

З метою популяризації олімпійського руху та видів спорту, включених до програм олімпійських ігор, Національний олімпійський комітет третій рік поспіль проводить олімпійський день бігу.
Міські заходи за цією програмою проводились на стадіоні «Авангард». На чолі спортивної колони, де вишикувалися вихованці та вихованки дошкільних закладів, учні та учениці, котрі відпочивають у шкільних таборах, йшов знаний спортсмен, чемпіон світу з гирьового спорту серед ветеранів, Олександр Дідовець. З привітанням та побажанням вдалих стартів від імені міської влади виступила заступник міського голови В.С.Титяневич. З показовими виступами виступили дівчата з гуртка шейпінгу міського ДЮКФП та вихованці відділення кіокушин-кан ДЮСШ «Спартак».
Учасники спортивного дійства виборювали звання кращих на дистанціях 30 м, 60 м, 400 м, 800 м. Переможці відзначені пам’ятними призами, заснованими відділом сім’я і молоді міськвиконкому. Паралельно з олімпійським днем бігу проводилися оздоровчо-спортивні заходи святкування олімпійського дня. Ці заходи проводилися на усіх спортивних базах міста, в яких брали участь юнаки і дівчата, котрі підвищують свою спортивну майстерність та зміцнюють своє фізичне здоров’я у таких видах спорту, як футбол, греко-римська боротьба, баскетбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки, карате-до.
Спортсмени та фізкультурники Новоград-Волинського району відзначили олімпійський день та олімпійський день бігу на спортивних базах с.Ярунь. До програми заходів були включені змагання з легкоатлетичного триборства, міні-футболу, волейболу, городкового спорту. Приємно відзначити, що поруч з майбутніми «олімпіониками» мірялися спортивною наснагою ветерани, котрі змагалися на волейбольних майданчиках, де найвдаліше зіграли дві команди с.Ярунь, що розіграли перше-друге місце. Слідом розташувалися волейболісти сіл Жолобне, Гірки, Великий Молодьків. У любителів городкового спорту, що завше був популярним в с.Ярунь, до трійки призерів увійшли Б.С.Осіпчук, В.І.Пелех, М.Романчук. Переможці та призери усіх змагань відзначені призами.
Інформація про спортивні заходи, присвячені олімпійському дню та олімпійському дню бігу, надали директор міської ДЮСШ В.П.Єрмаков та методист з фізичної культури РМЦ В.П.Горбовський.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ