У СЕЛІ ЧИЖІВКА ПРОВЕЛИ УРОЧИСТУ ЦЕРЕМОНІЮ ПІДНЯТТЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА

У СЕЛІ ЧИЖІВКА ПРОВЕЛИ УРОЧИСТУ ЦЕРЕМОНІЮ ПІДНЯТТЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА

23 серпня у селі Чижівка відбулося урочисте підняття Державного Прапора.
Під звуки гімну честь підняти Державний Прапор України була надана голові районної державної адміністрації Миколі Іванюку, голові районної ради Віктору Гончаруку та голові Чижівської сільської ради Аркадію Ратушнюку.
Під час церемонії підняття Державного Прапора України 35 юнаків та дівчат з Новоград-Волинського району отримали паспорти громадянина України, які їм вручили керівники району.
Відзнакою «За заслуги перед Новоград-Волинським районом» було нагороджено місцевого історика-краєзнавця, який видав книгу «Голгофа. Звягельщина. 1933», Івана Тригуба та генерального директора ТОВ «Церсаніт-Інвест» Кшиштофа Генріка Талера.
Видатним людям Новоград-Волинщини були вручені Почесні грамоти обласної та районної державних адміністрацій, а також в подарунок — державні прапори та вітальні листівки від Президента України.
Як відзначив голова райдержадміністрації Микола Іванюк: «Наш прапор — це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Нехай же завжди гордо майорить над Батьківщиною стяг нашої волі, єдності та могутності Українського народу».
За словами очільника району, у найближчому майбутньому планується на кожному кордоні з сусідніми районами встановити флагштоки з символом нашої держави.
На завершення урочистої церемонії юнаки та дівчата випустили в небо синьо-жовті кульки на знак уособлення синіх і жовтих кольорів Державного Прапора в кольорі неба і пшениці, що символізують велику працю наших людей від сходу до заходу та з півночі до півдня України.
Прес-служба райдержадміністрації