ДИВА НЕ СТАЛОСЯ — «ЗВЯГЕЛЬ-750» ВИЛІТАЄ З КУБКА УКРАЇНИ

Футбольний клуб «Звягель-750» припинив похід за аматорським Кубком України на стадії 1/8 фіналу, пропустивши до чвертьфіналу турніру амбітну команду «Полісся» з Чернігівської глибинки. Після домашньої поразки 1:4 звягельчани поступилися і в гостьовому матчі — 1:2.
Всі, хто став свідком фіаско «Звягеля» у першій грі тиждень тому на «Авангарді», в один голос визнали — доки не буде наведено ладу в командних діях в обороні, нам мало що світить у матчах серйозного рівня. Тому й оптимістів щодо успішного результату в матчі-відповіді було одиниці.
Тим не менше, «Звягель» їхав на край України (село Добрянка знаходиться практично на кордоні з Білоруссю), щоб дати бій, постояти за честь клубу після домашнього розгрому. І стартові хвилини гри вийшли в цілому за нашими футболістами. От тільки матеріалізувати бодай одну із кількох гарних нагод для взяття воріт у гол так і не вдалося. Більше того, під завісу першого тайму новоград-волинці пропустили — 0:1.
У середині другої 45-хвилинки з подачі Дмитра Ржонковського Юрій Перін рахунок зрівняв. Поза сумнівом, звягельчани прагнули вирвати хоча б мінімальну перемогу, для престижу. Але знову ж — пропустили. За дві хвилини до кінця гри.
Тож, у чвертьфіналі Кубка України ФК «Полісся» з Добрянки зійдеться у двобої із нашими земляками — коростенським «Хіммашем», який, до речі, у своєму протистоянні з командою з Чернігівщини («Єдність») вийшов переможцем — 3:3 і 1:0.
А для «Звягеля-750» цьогорічний виступ на всеукраїнському рівні має стати гарним уроком. Віримо, що наші головні футбольні перемоги ще попереду.
Після вильоту з Кубка України звягельчанам тепер слід всі сили зосередити на заключних матчах чемпіонату області, де розгорнулася не на жарт запекла боротьба за місця в призовій трійці між ФК «Коростенем», «Звягелем-750» та «Легіоном» із Житомира. Наступний матч — якраз із «Легіоном» у суботу, 5 вересня, на стадіоні «Авангард». Початок гри — 16.00.
Олег БРЮХАНОВ