ХРОНІКА 43/2009

ВИКРАЛИ БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ
6 жовтня до ч/ч міськвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканця міста Новограда-Волинського про те, що в ніч з 5 на 6 листопада 2009 року невідома особа проникла до будинку «Садово-городнього товариства «Ветеран», в якому проводились будівельні роботи, звідки таємно викрали будівельні інструменти.
Відразу після попереднього повідомлення до ч/ч міськвідділу міліції надійшло ще одне повідомлення від жительки міста про крадіжку з її дачного будинку.
Працівники міліції швидко відреагували на повідомлення. В ході проведення перевірки було встановлено, що дані злочини скоїла одна й та ж особа. Ним виявився житель м.Новоград-Волинський, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини. За даним фактом ведеться перевірка.
ДТП НА ДОРОЗІ
8 жовтня до ч/ч Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення з травматологічного відділення Новоград-Волинського ТМО про те, що ними було надано медичну допомогу громадянину, котрий отримав тілесні ушкодження в результаті дорожньо-транспортної пригоди.
Виїздом на місце пригоди було встановлено, що 8 жовтня 2009 року, близько 9 год., громадянин «В», керуючи автомобілем «Рено», на перехресті вул.Радянська — Лесі Українки, рухаючись по головній дорозі, скоїв зіткнення з велосипедистом, а саме — з вищезгаданим громадянином, який виїхав на перехрестя з другорядної дороги. Внаслідок чого водій велосипеда отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої гомілки та був доставлений до травматологічного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО.
ПО ГАРЯЧИХ СЛІДАХ
6 жовтня до ч/ч Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від жительки м.Новоград-Волинський про те, що 6 жовтня з будинку, де вона проживає, невідома особа, шляхом вільного доступу, відкрито заволоділа її особистим майном, мобільним телефоном «Самсунг Е-900».
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками служби дільничних інспекторів міліції по гарячих слідах було встановлено, що даний злочин скоїв раніше судимий громадянин м.Новоград-Волинський. Підозрюваного було затримано, на даний час проводиться перевірка.
ГОЛОДНІ ЗЛОЧИНЦІ
1 жовтня до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від продавця сільського магазину Новоград-Волинського району про те, що в ніч на 01.10.2009 р. невідома особа шляхом розбиття вікна проникла до приміщення магазину та скоїла крадіжку.
У ході проведених оперативних заходів працівниками Новоград-Волинського МВ було встановлено, що 1.10.2009 р., біля 2-ї години ночі, місцевий житель палкою розбив вікно магазину, проник всередину і викрав спиртні напої та продукти харчування на загальну суму 671грн. 52 коп. Даного громадянина було затримано, викрадене майно вилучено та повернуто до магазину. За даним фактом проводиться перевірка.
Відділ зв’язку із громадськістю і ЗМІ Новоград-Волинського МВ