НАГОРОДИЛИ ВОЛЕЙБОЛЬНИМИ М’ЯЧАМИ

Затверджені результати фінальних змагань з волейболу серед команд спортивних клубів ЗОШ І-ІІ ступенів Новоград-Волинського району. Результати будуть внесені до підсумкової таблиці спартакіади школярів. До фінальних поєдинків були допущені переможці зональних стартів, а вирішальні зустрічі проводилися вже не вперше на спортивній базі Пилиповецької школи.
У волейболісток найкращу фізичну і технічну підготовленість продемонструвала збірна Гірківської ЗОШ, яка і здобула перемогу. Це і не дивно, адже команду готував В.В.Горблюк, котрий має досвід підготовки збірних для участі в обласних змаганнях. Другими фінішували спортсменки ЗОШ с.Кленова, які поступились лише переможцям. До трійки призерів увійшли представниці ЗОШ с.Суховоля. Тренувальну роботу з призерками проводили вчителі О.В.Ковальчук та О.В.Герус. Юні волейболістки Яворівської дев’ятирічки цього року до числа призерок не потрапили.
Продемонструвавши злагоджену гру в атаці та захисті, у волейболістів звитягу здобули вихованці Дідовецької ЗОШ (вчитель фізвиховання П.П.Ничипорук). Друге місце забронювали за собою гравці ЗОШ с.Кленова. Наймолодша за віком збірна ЗОШ с.Броники, випередивши в підсумку волейболістів Таращанської ЗОШ, посіла третю сходинку п’єдесталу (вчитель А.С.Горблюк).
Крім традиційного нагородження спортивними грамотами, команди-переможниці у юнаків та дівчат відзначені волейбольними м’ячами, що дасть можливість школярам ще більше підвищувати свою майстерність та зміцнювати свій фізичний стан, готуючись до наступних турнірів.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ