ВЕТЕРАНИ ФІНІШУВАЛИ П’ЯТИМИ

Фінішували обласні змагання за програмою дев’ятих літніх сільських спортивних ігор. Останнім видом програми стали поєдинки волейбольних ветеранських збірних.
Вдало виступивши на попередньому відборі, чоловіча збірна Новоград-Волинського району потрапила до фіналу, що був проведений в обласному центрі на спортивній базі Агроекологічного університету. Стартували наші земляки у фінальних поєдинках не досить вдало, поступившись житомирянам 0:2 та любарцям 1:2, однак у заключному поєдинку перемогли волейболістів з Червоноармійського району 2:0. Ця перемога дозволила грати у стиковій грі за п’яте місце з волейболістами Ємільчинського району. Зустріч завершилася з рахунком 2:0 на нашу користь і дозволила посісти п’ятий рядок турнірної таблиці.
Представник збірної Новоград-Волинського району В.Ф.Троцький відзначив конструктивні дії у фінальних партіях таких спортсменів як Івана Павлюка, Геннадія Челядіна, Романа Ткачука. У цілому збірна Новоград-Волинського району в комплексному заліку IX літніх сільських спортивних ігор зберігає хороші шанси, щоб потрапити до трійки призерів. Підсумки змагань обласна рада ВФСТ «Колос» оголосить незабаром.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ