ЗАПРОШУЄМО НА СЛУЖБУ В МІЛІЦІЮ

Для участі в конкурсі кандидатів на службу в органах внутрішніх справ на посади рядового та офіцерського складу запрошуються юнаки віком до 30 років, які пройшли дійсну військову службу, перебувають у запасі Збройних сил, мають середню, середню спеціальну, вищу освіту, за станом здоров’я й діловими та моральними якостями придатні до роботи в міліції.
Хто пройшов співбесіду, направляється до управління кадрового забезпечення УМВС України в Житомирській обл. для проходження конкурсного відбору з наступним направленням на навчання до училища професійної підготовки працівників міліції м. Житомир. Термін навчання — 4 місяці. З початку навчання — оплата від 650 до 800 грн. з одночасним присвоєнням звання, а з першого дня виходу на роботу заробітна плата — від 1200 до 2 тис. грн..
Тим, хто бажає взяти участь у конкурсному відборі, пропонується звернутися до заступника (помічника) начальника відділу по роботі з персоналом Новоград-Волинського МВ УМВС, вул.І.Франка, 3-а, каб. №4, тел. 5-34-39 для ознайомлення з умовами та специфікою проходження служби в ОВС.
В.ПРИЛИПКО, начальник Новоград-Волинського МВ УМВС, полковник міліції