КРИМІНАЛЬНІ «ЖНИВА»


  • 11 серпня до Радомишльського РВ міліції надійшло повідомлення про те, що 9 серпня, у період з 18 до 19 години, із території ферми в с.Заболоть Радомишльського району невідомим викрадено автомобіль «САЗ-3507». Вжитими заходами працівниками Державтоінспекції встановлено, що злочин скоїв неповнолітній житель с.Заболоть, автомобіль вилучено та повернуто власнику.

  • Того ж дня до Коростишівського РВ звернулась жителька с.Щигліївка Коростишівського району із заявою про те, що напередодні в місті Коростишеві на Червоній Площі невідомий відкрито відібрав у неї жіночу сумочку, у якій знаходилось 400 гривень та мобільний телефон, чим спричинено збиток на суму 1 тис. 600 гривень. Оперативниками карного розшуку встановлено, що злочин скоїв непрацюючий 26-річний житель райцентру, якого затримано.

  • До Новоград-Волинського РВ звернулась пенсіонерка із заявою про те, що уночі, 8 серпня, в с.Лідівка із її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено три алюмінієвих бідони та інші речі на загальну суму близько 1 тис. 500 гривень. Вжитими заходами працівниками міліції встановлено, що злочин скоїв 20-річний раніше судимий місцевий житель, у якого викрадене вилучено.

  • Того ж дня до Олевського РВ надійшло повідомлення про те, що цієї ж ночі в селищі Нові Білокоровичі Олевського району, по вул.Чапаєва, із квартири, що належить місцевому підприємству, шляхом зриву навісного замка на вхідних дверях, невідомим викрадено 12 м.кв. скла. Сума збитку встановлюється. Вжитими заходами працівниками міліції встановлено, що злочин скоїв непрацюючий 20-річний житель с.Білокоровичі.

  • 11 серпня до Андрушівського РВ міліції звернувся місцевий житель із заявою про те, що в м.Андрушівка, по вул.8 Березня, із його будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено комп’ютер вартістю близько 3 тис. гривень. Вжитими заходами оперативниками карного розшуку встановлено, що злочин скоїв громадянин Росії, 19-річний житель м. Каспійськ, у якого викрадене вилучено.

  • Того ж дня до Радомишльського РВ звернулась жителька райцентру, повідомивши про те, що 8 серпня, близько 17 години, в місті Радомишлі, по вул.Чкалова невідомий відкрито відібрав у неї ювелірні вироби із золота на загальну суму майже 900 гривень. Працівниками міліції встановлено, що злочин скоїв раніше судимий 28-річний житель с.Мала Рача Радомишльського району, у якого викрадене вилучено.

  • До Корольовського РВ міліції м.Житомир звернувся пенсіонер, повідомивши про те, що цього ж дня, близько 12 години, до його квартири зайшли дві невідомі жінки, які, зловживаючи довірою, шляхом обману, заволоділи його грошима в сумі 5 тис. гривень та особистими документами. Наразі працівниками міліції вживаються заходи, направлені на розкриття даного злочину та встановлення осіб зловмисниць.


http://zito.mvs.gov.ua