CПАРТАКІАДА ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Свою традиційну спартакіаду працівники освіти району провели в період зимових канікул як завжди на спортивній базі міської гімназії ім.Лесі Українки, що була люб’язно надана адміністрацією закладу.
Понад 120 педагогічних працівників змагалися в турнірах з волейболу: настільного тенісу, шахів, шашок. Відкрилась спартакіада показовим поєдинком з баскетболу, де зустрілись команда, до складу якої входили директори шкіл району на чолі з начальником відділу освіти О.А.Антипчуком та їхні молодші за віком суперники, котрі представляли Городницьку ЗОШ. Гра завершилася з рахунком 18:12 на користь «директорської збірної». Левову частку очок записали на свій рахунок О.Антипчук у переможців та вчитель інформатики Г.Майстренко у переможених.
У тенісистів, після тривалої перерви, перемогу здобув А.Чечет з Гульська, котрий випередив представника ДЮСШ «Колос» В.Троцького, третє місце посів В.Горблюк з Яруня. Слід відзначити високу майстерність найстаршого за віком у даному турнірі Б.Колотиріна з Барвінівки, якому лічених очок не вистачило для потрапляння до фіналу. У тенісисток прогнозовано перемогла юрист відділу Л.Бобер, друге-третє місце посіли З.Лехович (РЦТСТУМ) та Л.Литвинчук з Городниці. Продемонструвавши хорошу підготовленість у шахистів переміг В.Петришин з Красилівки, другий рядок посів А.Лехнович з Ореп, своє традиційно третє місце знову зайняв В.Розбицький з Таращанки. У шахісток верхні рядки турнірної таблиці у двох представниць з с.Червона Воля: Л.Антонюк — перший та Н.Тартачна — другий рядок, третьою була І.Грабовська з Поліянівки.
Серед шашистів не було рівних Ф.Букацькому з Токарева, друге-третє місце відповідно посіли Ю.Гнак з Калинівки та Р.Шевчук з Гульська. У шашисток до трійки призерок потрапили Н.Тартачна та О.Власенко з Червоної Волі та Т.Лісовська з Поліянівки.У стартах волейбольних дружин було заявлено три жіночих та шість чоловічих колективів. Серед волейболісток найвищу сходинку п’єдесталу виборола команда РЦТСТУМ, що випередила збірні з Несолоня та Слободи Романівської, що фінішувати відповідно другими та третіми. Багато фізичних сил для перемоги доклали спортсмени команди ДЮСШ «Колос», що здобули перемогу серед волейболістів, друге місце у колективу відділу освіти, третє місце у збірної Великомолодьківської ЗОШ.
Переможці та призери спартакіади в усіх видах спартакіадної програми відзначені преміями з коштів районної профспілки працівників освіти. Інформацію про перебіг подій надав методист РМЦ В.П.Гарбовський.
В.БУРКОВСЬКИЙ