ПОПУЛЯРНА ГРА — ВОЛЕЙБОЛ

Великою популярністю користується серед школярів Новоград-Волинського району така спортивна командна гра як волейбол. Підтвердженням цьому є кількість команд, які взяли участь у змаганнях за програмою спартакіади школярів, що дорівнює близько 90% від усіх освітянських закладів. Однак до фіналу були відібрані лише найкращі з числа заявлених збірних — переможці зональних турів.
У фіналі серед юнацьких збірних, що був проведений на базі Пилиповецької одинадцяти-річки, шість збірних боролися за найвищі місця турнірної таблиці. Спочатку змагаючись у підгрупах, без поразок пройшли цю стадію фіналу волейболісти з Броницько-Гутянської та Несолонської ЗОШ І-ІІІ ступенів, котрі у стиковій грі виборювали звання переможців. Напружена, по-спортивному драматична гра цього разу завершилася з перемогою школярів з північного регіону з рахунком 2:0.
Готував команду чемпіонів вчитель В.Ф.Солощук. А у складі команди варто відзначити Ю.Литвинчука, О.Гичко, І. та В.Поліщуків, М.Васильчика.
Другими фінішували юнаки під керівництвом вчителя В.О.Бондарчука, технічну, атакуючу гру демонстрували А.Панчук, Т.Тарасюк, Ю.Бусигін. Третіми призерами фінішували волейболісти с.Токарів, котрі перемогли у вирішальній грі своїх територіальних сусідів з Яруня. Наступні місця у фіналі у представників шкільних спортивних клубів Гульська та Ореп.
Інформацію про підсумки волейбольних стартів надав методист РМЦ В.П.Горбовський.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ