ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО: «СТВОРЮЄМО НОВУ КРАЇНУ»

ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО: «СТВОРЮЄМО НОВУ КРАЇНУ»

\"ЮЛІЯНапередодні голосування у другому турі президентської кампанії нам слід детально проаналізувати вклад кожного кандидата у розвиток держави. Аналізуючи роботу кожного, нам слід серйозно задуматися, адже від нашого вибору залежить доля України на наступні 5-10 років.
Юлія Тимошенко, щоразу перебуваючи при владі, незважаючи на постійну протидію, кардинально вирішувала «тривалі» і успадковані від попередніх влад проблеми економічного і соціального життя країни. Освіжимо свою пам’ять? Отже...

— За президентства Леоніда Кучми на посаді Віце-прем’єр-міністра Юлія Тимошенко в 1999-2001 роках навела порядок в енергетиці. В Україні припинилися відключення електрики.
— У той же період часу ліквідувала бартер, вивела з тіні і направила до бюджету багатомільярдні ресурси. Завдяки цьому було погашено заборгованості з виплати зарплат і пенсій.
— У 2005 році на посаді Прем’єр-міністра України провела відкритий конкурс із продажу «Криворіжсталі», в результаті якої підприємство було приватизовано за 24,2 млрд. грн. при стартовій ціні 10 млрд. грн.
— У той же період у десятки разів підвищено виплати у зв’язку з народженням дитини. Зараз в Україні фіксується стійка тенденція збільшення народжуваності.
— У 2008-2009 роках на посаді Прем’єра змогла відмовитися від посередництва «Росукренерго» і укласти прямий контракт між НАК «Нафтогаз України» і російським ВАТ «Газпром». Завдяки домовленостям Юлії Тимошенко з формули ціни на газ було виключено всі політичні складові, і Росія тепер постачає блакитне паливо за загальноприйнятою в Європі економічного формулою.
— Уряд Юлії Тимошенко забезпечує своєчасну та в повному обсязі оплату за імпортований природний газ.
— У 2008-2009 роках почала реалізацію програми з виплати компенсацій за втрачені заощадження в Ощадбанку СРСР. 6,5 млн. вкладників отримали по тисячі гривень компенсації. Створено реєстр вкладників для продовження виплат.
— Зусиллями Юлії Тимошенко та її команди повернуто у державну власність шельф Чорного моря, на якому сконцентровано стратегічні для України запаси нафти і газу, на які «поклало око» оточення Януковича і Ющенка.
— У цей же період відновлено авіабудівну галузь, яка протягом останніх 10 років перебувала у стані банкрутства. Випущено новий літак Ан-148-100, завершився черговий етап робіт зі створення військово-транспортного літака Ан-70. Підприємствам галузі надано пільги з оподаткування, а також спрощено митні процедури, що дозволить збільшити портфель замовлень.
— У 2009 році Виконком УЄФА ухвалив рішення про проведення в чотирьох українських містах фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. В даний час фінансування та роботи зі спорудження стадіонів, аеропортів і готелів здійснюється в повному обсязі та у відповідності до графіка, узгодженого з УЄФА.
— У цей же період, в умовах глобальної фінансово-економічної кризи, здійснюється програма з націоналізації банків для забезпечення їх зобов’язань щодо повернення вкладів фізичним особам. До банкрутства комерційних банків (Банк «Надра», «Родовід-банк», «Укрпромбанк», «Укргазбанк» та ін.) причетне оточення Януковича. У результаті дій уряду більш 2 млн. вкладників отримали державні гарантії повернення своїх заощаджень.
— Уряд Юлії Тимошенко протягом усієї своєї каденції забезпечив своєчасну та в повному обсязі виплату пенсій і зарплат, незважаючи на фінансову кризу і падіння виробництва на експортоорієнтованих підприємствах, основними власниками яких є представники Партії регіонів.
— У бюджетній сфері збережено всі робочі місця, на відміну від приватних підприємств.
— За два роки прем’єрства Юлії Тимошенко агропромисловий комплекс одержав державну підтримку. Саме в ці роки Україна зібрала найбільший врожай і вийшла на третє місце в світі з експорту зерна.
— Наприкінці 2009 року — в рік глобальної світової кризи — введено в експлуатацію найбільшу в Європі Дністровську гідроакумулюючу електростанцію, яка будувалася понад 25 років.
— Економічна політика Юлії Тимошенко з підтримки державних шахт дозволила ввести в розробку десятки нових лав, придбати нове обладнання, збільшити зарплату шахтарям та пенсії шахтарям-пенсіонерам.
— Уряд Юлії Тимошенко закрив гральний бізнес, щоб захистити моральність, духовність, спокій дітей, підлітків та сімей.
— У 2009 році уряд Юлії Тимошенко погасив 50,6 млрд. грн. зовнішніх запозичень, з яких 71% коштів було залучено попередніми урядами.
— Кабінет Міністрів України встановив з 1 січня 2010 року 100 академічних стипендій уряду для студентів-інвалідів. Розмір стипендії становитиме 850 грн., для інвалідів першої групи його буде збільшено на 50%. Зараз звичайна студентська стипендія становить 500 грн.
— У 2009 році в рамках підтримки сільської медицини закуплено та поставлено в районні та сільські лікарні та амбулаторії близько 3 тисяч автомобілів швидкої допомоги, серед них 1 авто для швидкої допомоги в селище Городниця.
Сьогодні всі демократичні сили повинні об’єднатися довкола Ю.Тимошенко, щоб перемогти Януковича і його кримінальне оточення, який цинічно експлуатує антидержавницькі настрої, розхитуючи країну обіцянками, другою державною мовою. За прем’єрства Януковича у 2007 році постановами Уряду було передано приватним особам, підконтрольним Партії регіонів, весь шельф Чорного моря, де зосереджено найбільші поклади нафти і газу. Або інший приклад, коли в тому ж 2007 році постановою Уряду було передано в оренду на 25 років Фірташу та Бойко підземні газосховища та газотранспортну систему України. Він же демонстративно не повертає привласнене державне майно – державну резиденцію «Межигір’я» (140 га) та мисливські угіддя у Сухолуччі (38 тис. гектарів), прикладів навести можна ще багато. Ці ганебні антидержавні дії В. Януковича — незаперечний факт основної мети приходу його до влади.
А відмова Віктора Федоровича від публічних теледебатів ще раз підтверджує, що він боїться прямих запитань, є політиком із подвійними стандартами, який не здатний до демократичного розвитку країни.
Ю.Тимошенко серед тих, хто реально бореться із корупцією, вона вирізняється вмінням перемагати, а серед тих, хто досягнув успіху в політиці, — одна з небагатьох зберігає реалізм і твердість принципів.
В її особі Україна отримає справді сильного лідера. Вона прагне бути не черговим президентом, а увійти в історію, тому націлюється на певний масштаб діяльності. З її думкою рахуються керівники провідних держав. Вибираючи Ю.Тимошенко, ми вибираємо впевнений рух до демократичної країни та економічного розвитоку.
Є.Д.ДОБРЯК, народний депутат України фракції БЮТ
у Верховній Раді, закріплений за 66 виборчим округом

У першому турі виборів був довіреною особою кандидата у Президенти А.С.Гриценка і голосував за нього.
На даний час є два кандидати у Президенти України. Перевагу надаю Ю.В.Тимошенко, бо вважаю її більш прагматичним політиком. У неї рівні стосунки як з європейськими, так і з російськими політиками. Ю.В.Тимошенко захищатиме незалежність і суверенітет України, сприятиме духовному відродженню нашого суспільства. Вірю, що вона забезпечить стабільність в Україні задля покращення життя українського народу, наших дітей, внуків. Потрібно об’єднатися і голосувати за Ю.В.Тимошенко!
Володимир Іванович МИХАЦЬКИЙ, ветеран військової служби


Шановна редакціє, звертаюся до вас з проханням надрукувати цього листа, в якому хочу розповісти про несправедливість і обман нашого штабу Партії регіонів. Своїм ставленням і неповагою вони ображають людей, не думаючи про те, що роблять їм боляче.
У першому турі виборів Президента України я була заступником голови ДВК №3. Вибори пройшли без нарікань. А на другий тур я йду з Партії регіонів у блок Юлії Тимошенко, бо бачу там більше справедливості, мудрого ставлення і поваги до людей, і не хочу бачити себе в Партії регіонів на лаві запасних. Адже, вступаючи в Партію регіонів, я не очікувала того, що ці милі люди з добрими очима приховують у собі зовсім інших людей.
І тому прошу вас, шановні виборці, задумайтеся перед тим, як зробити свій вибір, щоби він був правильним. Я його вже зробила — голосую за Юлію Тимошенко!
М.ГЛАДКОВА, приватний підприємець


Чому я голосую за Ю.В.Тимошенко. Президент — це обличчя держави. І, дивлячись на нього, судять про нас — українців, тому що ми його обирали.
Я особисто хочу, щоб у нас був розумний, освічений Президент, котрий зможе навести порядок у країні, підніме економіку, змусить працювати всіх на благо народу та України. Всіми цими якостями володіє Юлія Володимирівна Тимошенко.
Нам не соромно, коли вона представляє країну закордоном. Це прекрасний оратор та сильна, з бійцівським характером, жінка.
Як і будь-яка людина, вона може помилятися, але вміє визнавати свої помилки та прагне їх виправити.
Тому я хочу, щоб країною керувала команда професіоналів, яку здатна сформувати лише Юлія Тимошенко.
О.АЛЕКСАНДРОВ, військовий пенсіонер


Залишився позаду перший тур виборів Президента України.
Я, Миронюк Наталія Миколаївна, бухгалтер, у першому турі виборів проголосувала за Сергія Тігіпка. У другому турі виборів я підтримаю Юлію Володимирівну Тимошенко.
Передвиборна програма Юлії Володимирівни дуже схожа з програмою Сергія Тігіпка, а саме — це побудова конкурентноспроможної економіки. Як економіст з вищою освітою, я вважаю, що економіка — понад усе, бо це зниження рівня безробіття, стабільна національна валюта, відновлення та підвищення внутрішнього виробництва. Тому я переконана, що Ю.В.Тимошенко — це наш Президент. Голосуйте за Тимошенко!

У першому турі виборів я голосувала за Тігіпка, бо вірила, що він буде перспективним Президентом. Оскільки в другий тур пройшли два кандидати — Тимошенко і Янукович, то можу сказати, що довго я не думала і відразу вирішила, що 7 лютого я віддам свій голос за Юлію Володимирівну Тимошенко. Я вважаю, що вся молодь нашого міста повинна голосувати за Тимошенко. Тоді наше майбутнє буде світлим і забезпеченим. Я віддаю свій голос за Юлію Володимирівну!!!
Л.РАДЧУК, головний спеціаліст, юрисконсульт управління ЖКГ та КВ міської ради



Леся Іванівна ПОЛІЩУК, 1978 р. н., підприємець, мати двох дітей. У першому турі не голосувала, тому що не визначилася. У другому турі обов’язково піду і підтримаю Ю.В.Тимошенко, бо хочу мати роботу, свій бізнес і майбутнє для своїх дітей. Думаю, що мене підтримають всі мої колеги.
Ю.В.Тимошенко — це наш Президент!


У першому турі не голосувала за сімейними обставинами. У другому турі обов’язково проголосую за Ю.В.Тимошенко, тому що мені небайдужа доля України. Я закликаю всіх молодих мам голосувати за Тимошенко.
Ірина Миколаївна КЛІМЧУК, 1985 р.н.