ВПЕРШЕ В ІСТОРІЇ МІСЬКОГО ТЕНІСУ

За підсумками змагань всеукраїнської дитячої ліги з настільного тенісу, вихованець відділення цього виду спорту міської ДЮСШ Артем Гороницький вперше в історії міського тенісу набрав рейтингові очки. Атакуюча гра нашого земляка запам’яталася багатьом суперникам, з якими він змагався. Тож і не дивно, що до участі у міжнародному турнірі, що завершився нещодавно у м.Луцьк, була запрошена збірна ДЮСШ Новограда-Волинського, до складу якої, крім Артема, увійшли перспективний шестикласник Микола Корнієнко та Сергій Струс.
Всього змагалося близько 60 тенісистів з різних міст західного регіону України, а також з двох міст Білорусі. У перший день турніру проводилися командні поєдинки, де було заявлено 16 збірних, до складу яких допускалися спортсмени 1994 р.н. та молодші. У підсумку, наші земляки посіли шосте місце, це досить пристойний результат.
В особистому розряді, де стартувало 35 спортсменів старшої вікової групи, Артем показав 18-й результат, а Сергій — 21-й.
У молодшій віковій групі підтвердив свою перспективу Микола Корнієнко, якому вдалося обіграти досить кваліфікованих суперників з міст Луцька, Львова, Ужгорода, Бресту. В нагороду переможець отримав кубок та медаль першого ступеня.
Участь у цьому турнірі — чудова підготовка до головних тенісних змагань 2010 року — обласної спартакіади школярів, що пройде незабаром у м.Житомир.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ