ДРУГА ПОСПІЛЬ ПЕРЕМОГА

У другому турі першості міста з футболу зіграні чергові матчі. Збірна відділення футболу міського ДЮКФП зустрілася з армійською командою. Гра відзначилася великою кількістю єдиноборств, адже армійці вже програли одну гру, а їхні суперники мали у своєму активі одну перемогу, тим більше, що різниця у віковому цензі гравців досить значна. Однак, незважаючи на свій юнацький вік, команда ДЮКФП грамотно використовувала усі техніко-тактичні навички, отримані протягом тренувальних занять. У підсумку вони і отримали другу поспіль перемогу, цього разу з рахунком 2:1, і очолили турнірну таблицю. У другому поєдинку зустрілися команди «Дереволад» та лісмисгоспу. Ця зустріч принесла перемогу дереволадівцям, незважаючи на опір суперника, вони забили три «сухих» м’ячі у ворота команди лісмисгоспу.
Друга поспіль перемога також дозволила їм бути у лідерах, причому, маючи кращу різницю забитих і пропущених м’ячів, ніж у збірної ДЮКФП.
Команда «Дереволад» має різницю 6-1, а їхні основні суперники 5-1. Тож вирішальним виявиться матч, де зустрінуться лідери змагань. За третє місце гратимуть команди військовиків та лісмисгоспу.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ