«МИ ГОТУЄМО КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНОГО ФАХІВЦЯ!»

17 березня 2010 року на базі Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу відбулась важлива і приємна зустріч. На гостину до студентського та педагогічного колективів коледжу завітали поважні гості: ректор Міжрегіональної Академії управління персоналом Валерій Борисович Захожий та один із ініціаторів заснування коледжу — міський голова Микола Петрович Боровець.
Передували зустрічі, зроблені напередодні подарунки — 15 сучасних комп’ютерів та велика кількість літератури — 156 примірників на суму майже 7,5 тис. грн., що стали суттєвим поповненням і без того не маленького фонду бібліотеки.
Комп’ютери, книги та зустріч – все це входило до спільного плану діяльності МАУП та НВЕГК, котрі уклали угоду про співпрацю. Виступ ректора МАУП Миколи Борисовича Захожого, міського голови Миколи Петровича Боровця, директора НВЕГК Миколи Євгеновича Паламарчука, теплі слова представників, студентів та викладачів, квіти, затишна атмосфера, відверті запитання та не менш відверті відповіді учасників надали впевненості, що співробітництво між двома навчальними закладами буде плідним та результативним.
До речі, Валерій Борисович потішив присутніх, запропонувавши відповісти на питання: «Чому в країні ладу нема?». Чимало прозвучало варіантів — «нема професіоналів», «нема єдності в країні» і т. д. Насправді ректор вважає: «Тому, що Президент, Прем’єр і спікер не закінчували МАУП». Отож, Міжрегіональна Академія управління персоналом чекає на майбутніх лідерів держави, не виключено, що це будуть новоград-волинці. Віримо і надіємось на це!

Олександр ГЕМБАРСЬКИЙ