ЗІ СВЯТОМ!

ДОРОГІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ! ШАНОВНІ ГОСТІ НАШОГО МІСТА!
У щедру серпневу пору гостинна звягельська земля зустрічає учасників та гостей Міжнародного свята літератури і мистецтва «Лесині джерела», відзначає День міста та вшановує 17 річницю Незалежності нашої держави.
22 рік Новоград-Волинський радо розкриває обійми друзям, які їдуть вклонитись батьківщині Лесі Українки з різних куточків України та далекого зарубіжжя.
Сердечна вдячність всім, хто своєю наполегливою працею пише нові сторінки сучасної історії Новограда-Волинського, будує красиву і могутню Україну, якою пишатимуться усі співвітчизники.
Нехай у ваших серцях не згасне віра у щасливе майбутнє своїх дітей та онуків, а у сім’ях панує злагода, добро та радість.
Щиро бажаю всім міцного здоров’я, натхнення на добрі справи задля добробуту своєї родини та процвітання рідного міста.
Із святом Незалежності України та Днем міста! Будьмо гордими з того, що ми — українці та новоград-волинці! Веселих всім свят!
З повагою, міський голова Микола БОРОВЕЦЬ

ШАНОВНІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ!
Щиро вітаю вас з 17-ю річницею Незалежності України!
Від щирого серця бажаю українському народу миру, процвітання, щастя, добра, достатку, щедрої долі, наснаги для нових звершень, добрих починань в ім’я демократичної процвітаючої України.
Нині, напередодні Дня Незалежності, Новоград-Волинський також зустрічає Міжнародне свято літератури і мистецтва «Лесині джерела». З усіх куточків світу їдуть до древнього Звягеля, щоб вклонитися землі, що народила геніальну поетесу – славетну Лесю Українку — віншувати словами вдячності її нащадків.
Бажаючи успіху всім учасникам фестивалю, хочемо сказати словами самої поетеси:
Ви ж собі пісню створили самі.
Пісню свою, щоб сіяла, як промінь,
Щоб гомоніла й була, як пломінь,
Так, щоб червона, ясна корогва
З піснею вкупі творила дива.

З повагою, Володимир ЛИТВИН, голова Народної Партії, голова депутатської фракції у Верховній Раді України

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ МІСТА І РАЙОНУ!
Щиро вітаємо вас зі святами – Днем Державного Прапора України, 17-ю річницею незалежності України та Міжнародним святом літератури і мистецтва „Лесині джерела”.
Нехай ці святкові дні духмяним серпневим запахом українського хліба принесуть у ваш дім щастя та добро, мир та злагоду!
Микола ІВАНЮК, голова райдержадміністрації

ШАНОВНІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ!
У День Незалежності України сердечно вітаю всіх вас, хто своїми діями докладається до нашої спільної справи – розбудови нової європейської держави України.
Також найкращі вітання новоград-волинцям та гостям міста з нагоди Міжнародного свята літератури та мистецтва «Лесині джерела»! Від щирого серця й від усієї душі зичу землякам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах!
Петро ЛИТВИН, командувач військ Південного оперативного командування, депутат Житомирської обласної ради

ЗІ СВЯТОМ!
Щиро вітаю новоград-волинців з Днем Незалежності та Міжнародним святом літератури та мистецтва «Лесині джерела»! Нехай у ці незабутні сонячні дні сповняться ваші серця радістю та гордістю за нашу назалежну Україну, за рідне місто. Миру всім, злагоди та добробуту у кожній домівці, успіхів у всіх починаннях!
Микола ПРИСЯЖНЮК, народний депутат, голова Житомирської обласної організації Партії регіонів

ШАНОВНІ ЗВЯГЕЛЬЧАНИ!
Від імені міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та «Українського блоку« вітаємо Вас з Днем Незалежності! Хоч тяжкі ми переживаємо часи, однак маємо не скласти руки: тільки ми можемо будувати собі хату, тоді як інші хочуть збудувати для нас барак. Не слухайте зневірених — вони погані порадники. Не слухайте солодких — від них вже нудить. Слухайте твердих — вони проведуть до кращого майбутнього наших дітей.
Сил Вам, Мудрості та вільного життя на своїй землі. Слава Україні!
В.ОСТАПЧУК, голова МО ВО «Свобода», В.ЄГОРОВ, голова РО УРП «Собор», І.ПИЛИПЧУК, секретар «Українського блоку»