ВІТАННЯ З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

Сердечно вітаю Вас із Днем доблесті і героїзму, ювілеєм неперевершеного подвигу патріотів — 65-ою річницею Великої Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками!
День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів світу. Земний Вам уклін, воїни-визволителі, глибока вдячність за мир на землі та відроджену з попелу та руїн Україну!
Щиро бажаю всім Вам міцного здоров'я і щасливого довголіття, добра і радості, оптимізму, незгасної любові рідних та близьких, достойної уваги від держави!
Микола БОРОВЕЦЬ, міський голова

Дорогі ветерани! Прийміть щирі вітанні зі світлим і радісним Днем Перемоги! Доземний уклін Вам та найщиріші почуття глибокої вдячності. Міцного здоров’я Вам і бадьорості духу, довголіття, любові і поваги від рідних і близьких. Нехай світло Перемоги додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідної землі.
Леонід МАРТИНЮК, голова райдержадміністрації

Шановні ветерани, шановна громада міста Новограда-Волинського! Щиро і сердечно вітаємо Вас з незабутнім і славним святом — 65-річчям Великої Перемоги! Низький уклін всім, хто здобував для нас у боях, на фронтах мирне небо над головою, ясне сонце, щастя квітучого травня та радість дитячого сміху. Щиро бажаємо воїнам-визволителям міцного здоров’я та довголіття, життєвої наснаги, злагоди та добробуту у домівках, щастя, радості, успіхів!
Олег ЖУРБЕНКО, голова міської організації Партії регіонів