МІЛІЦІОНЕРИ ЗВЯГЕЛЬЩИНИ ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНІВ

МІЛІЦІОНЕРИ ЗВЯГЕЛЬЩИНИ ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНІВ

\"МІЛІЦІОНЕРИ8 травня в Новоград-Волинському МВ УМВС в Житомирській області відбулося урочисте вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни, присвячене 65-ій річниці Великої Перемоги.
Начальник міськвідділу Прилипко Віктор Володимирович виступив із вітальною промовою до колег-ветеранів ВВВ, серед іншого він зазначив: «…Вам, шановні наші ветерани, довелося змінити одну форму, солдатську, на іншу, міліцейську. Кожен з вас після того, як закінчились битви, знову продовжив воювати, але вже на іншій війні — війні зі злочинністю, з тими, хто не хотів чесно жити, хто і в без того скрутний час займався розбоями, пограбуваннями, крадіжками. Колишні фронтовики і в цій битві виходили переможцями. На груди не одного з вас до бойових нагород війни приєднались бойові нагороди мирних часів. У цей святий для всіх нас день ми, ті хто завдячує вам своїм безхмарним життям, схиляємо голови перед Вами і Вашим високим подвигом. Хай радість, яку Ви відчували 9 травня 1945 року, ніколи не буде затьмарена у Ваших серцях незгодами та життєвими негараздами. Ваш подвиг завжди буде в пам’яті вдячних нащадків. Бажаю Вам здоров`я і миру на довгі роки, сімейного затишку, радості від онуків та правнуків, добра і благополуччя!...» Слова подяки колишнім воїнам також висловили і молоді працівники відділу.
По закінченню урочистостей ветеранів нагороджено ювілейними медалями від Президента України, а також цінними подарунками від начальника міськвідділу. Після чого усі присутні ветерани запрошені до святкового столу, де випили своїх «бойових сто грамів», скуштували солдатської каші, поділилися спогадами.