ХРОНИКА 35/2008

СПІЙМАЛИ «НА ГАРЯЧОМУ»
11 серпня до Коростишівського райвідділу міліції звернулася 32-річна жителька села Щигліївки. Напередодні, близько 21-ої години, в райцентрі невідомий відібрав у неї жіночу сумочку, в якій знаходились 400 гривень та мобільний телефон. Сума збитку становить близько 1600 гривень. Працівники міліції встановили, що злочин скоїв 26-річний місцевий житель.
15 серпня житель обласного центру повідомив правоохоронцям, що на вулиці Київській невідомі особи у його неповнолітньої дочки викрали гаманець, шкіряний ремінь та косметику. Пограбували юнку п’ятеро дівчат-житомирянок віком 14-16 років.
ГОРЯТЬ ЛАНИ
У деяких частинах пожежні автомобілі «на спочинок» прибували в гаражі після півночі. Витрачено майже чотири тонни пального (це — майже 20000 гривень з Державного бюджету). Вогонь «погостював» мало не в кожному районі. Найбільше постраждав Житомирський. Тут вигоріла трава на площі понад 900 гектарів. За минулий тиждень чотири рази рятувальники допомагали й колегам-лісівникам.
У Новограді-Волинському через порушення експлуатації побутових газових приладів згорів дах житлового будинку. На вулиці Михайлівській у Житомирі горів безгосподарчий сарай. Про це повідомили в прес-службі ГУ МНС України в області.
«Житомирщина»


  • 21 серпня оперативниками карного розшуку під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання в с.Андрієвичі Ємільчинського району в 45-річного місцевого жителя виявлено та вилучено 1,5 кг макової соломки.

  • А в с.Топори Ружинського району в будинку раніше судимого жителя цього ж села правоохоронці виявили та вилучили понад 1 кг макової соломки.

  • 21 серпня до Корольовського РВ звернувся 32-річний житель обласного центру із заявою про те, що в період з 20 години 20 серпня до 8 години 21 серпня зі складського приміщення одного з міських підприємств шляхом вільного доступу невідомим викрадено побутові товари на загальну суму понад 9 тис. гривень.

  • Вжитими заходами працівниками міліції встановлено, що злочин скоїли пакувальники цього підприємства, 20 та 19-ти років, у яких викрадене вилучено.

  • До Новоград-Волинського МВ звернувся житель райцентру, повідомивши, що цього ж дня, поблизу гаражного масиву, невідомим викрадено його автомобіль «Форд Ескорт», який він залишив незачиненим без нагляду. Працівниками патрульної служби встановлено, що злочин скоїв раніше судимий 32-річний житель райцентру, якого затримано. Автомобіль вилучено.

  • 22 серпня до Коростенського МВ звернувся 44-річний житель м.Коростеня, повідомивши про те, що 20 серпня, у період з 21 до 21 години, в райцентрі по вул.Кірова невідомим викрадено його скутер «Канині». Вжитими заходами оперативниками карного розшуку встановлено, що злочин скоїв раніше судимий 26-річний місцевий житель, у якого викрадене вилучено.

  • Цього ж дня в м.Нов.-Волинський, за місцем проживання раніше судимого 21-річного місцевого жителя, працівниками міліції виявлено та вилучено 7 патронів калібру 5,6 мм, 13 патронів калібру 9 мм, які направлено на дослідження до НДЕКЦ УМВС.

  • 24 серпня до Овруцького РВ міліції звернулась пенсіонерка, жителька с.Корсунка Овруцького району, із заявою про те, що 22 серпня, близько 23 години, на вулиці с.Тхорин Овруцького району невідомий, застосовуючи фізичну силу, відкрито заволодів її мобільним телефоном «Сіменс А-50» та продуктами харчування. Сума збитку становить майже 400 гривень.

  • Вжитими заходами працівниками міліції встановлено, що злочин скоїв 23-річний непрацюючий, раніше судимий житель с.Тхорин, якого затримано. Мобільний телефон вилучено та повернуто власниці.

  • Знову ж, 24 серпня, до Чуднівського РВ звернулась жителька райцентру із заявою про те, що цього ж дня, близько 10 години, на території місцевого ринку невідомим викрадено її сумочку, яку вона залишила без нагляду поблизу одного з торгових місць. У сумці знаходились мобільний телефон «Самсунг Е200» та 500 гривень. Наразі працівниками міліції вживаються заходи щодо розкриття даного злочину.

  • 24 серпня до Володарськ-Волинського РВ звернувся житель с.Дворище із заявою про те, що напередодні, поблизу с. Дворище, невідомим викрадено його автомобіль «ВАЗ-21124». Вжитими заходами працівниками міліції встановлено, що злочин скоїв неповнолітній житель с.Сколобів Вололодарськ-Волинського району, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.