ВІТАННЯ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ТА ДНЕМ МОЛОДІ

ЩИРО ВІТАЮ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!
Вже 14 років наша держава живе за своєю Конституцією. Для історії — не так вже й багато. Але своїм корінням Основний український Закон значно старший. Його глибина — у мудрості предків, у пам’яті століть, в утвердженні української нації.
Разом з прийняттям Конституції в українському літописі почався новий етап розвитку демократії, адже вперше в нашій державі людина, її права і свободи, визнані найвищою цінністю.
Бажаю Вам впевненості, успіхів, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави. Добра вам і щастя.
ШАНОВНІ МОЛОДІ ДРУЗІ!
Прийміть щирі привітання з одним із найяскравіших свят у календарі — з Днем молоді, святом юності, енергії та оптимізму!
Нинішню молодь вирізняє підвищений інтерес до життя, потреба в здобутті хорошої освіти, незалежність і самостійність, уміння визначати для себе конкретну мету та прагнути її досягнути.
Молоде покоління в усі часи було окрасою суспільства, його надією, днем сьогоднішнім і прийдешнім. Приємно знати, що сучасна молодь Новограда-Волинського бере активну участь у розбудові нашого міста та держави, впевнено заявляє про себе у різних сферах життя.
Бажаю усім вам творчої енергії, незалежності думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Адже саме від вас залежить майбутнє нашої країни!
З повагою міський голова М.П.БОРОВЕЦЬ

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!
28 червня 1996 року увійшло в новітню історію нашої держави як День великого загальнонаціонального консенсусу, верховенства національних інтересів над швидкоплинною політичною кон’юнктурою. Прийнята цього дня нова Конституція суверенної України втілила досягнення вітчизняної й світової конституційної науки та практики конституційного будівництва, викристалізувала національну ідею, відобразила ментальність, волю та прагнення українського народу до власної національної державності.
Дорогі співвітчизники, вітаючи вас із визначним державним святом, хочу щиро побажати вам впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави.
Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.
МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ НОВОГРАД-ВОЛИНЩИНИ!
Щиро вітаю вас з Днем молоді!
Бути молодим прекрасно, Ви це і самі чудово знаєте, але не забувайте, що бути молодим означає ще й бути незалежним, бути неупередженим, бути безстрашним, вірити в свої сили і знати, що немає нічого недосяжного.
Молодість — це час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Нехай він стане для вас світлою сторінкою життя!
Успіхів вам в усіх справах і починаннях, любові, щастя, невичерпної енергії та оптимізму!
З повагою Л.М.МАРТИНЮК, голова районної державної адміністрації