СІЛЬСЬКІ СПОРТИВНІ ІГРИ

Фінал восьмих обласних літніх сільських спортивних ігор серед команд фізкультурно-спортивних клубів при сільських, селищних радах та ветеранських збірних фізкультурно-спортивного товариства «Колос», присвячені 17-й річниці Незалежності України, був проведений 16-17 серпня в смт.Чуднів. Про перебіг подій та підсумки змагань розповідає голова районної організації ВФСТ «Колос» АПК України В.Ф.Троцький.
До програми літніх ігор були включені види спорту, що є найбільш популярними серед сільських жителів, а саме — футбол, волейбол (чоловіки-жінки), гирьовий спорт, армрестлінг або рукоборство, легкоатлетичний крос, перетягування канату. Збірна району в цілому виступила успішно, посівши в ряді програмних видів спорту призові місця.
Найбільше порадувала футбольна збірна складена з кращих спортсменів, які змагалися в чемпіонаті району у складі команд «Моноліт» (Наливна станція) та «Трансметалпродукт» (с.Чижівка), які здобули перше місце.
Другими призерами в командних видах спорту, а саме чоловічому волейболі стали наші земляки, які нині проживають у селах Пилиповичі, Орепи, Великий Молодьків та у Наливній станції. Не було рівних в індивідуальних змаганнях гирьовикам Миколі Загривому, Олегу Мягченку, Олександру Дідовцю. Третіми фінішували рукоборці району, де виступили Михайло Гузь, Олександр Зенченко, Петро Подкаура. Підсумки змагань з кросу та перетягування канату будуть підведені дещо пізніше, саме тоді визначиться підсумкове місце районної організації ВФСТ «Колос» за підсумками фінальних змагань.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ