ЧЕТВЕРТА ПОСПІЛЬ ПЕРЕМОГА ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750»

ЧЕТВЕРТА ПОСПІЛЬ ПЕРЕМОГА ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750»

Згідно з календарем чемпіонату Житомирщини з футболу, останній матч першого кола сезону 2010 року ФК «Звягель-750» проводив на виїзді проти ФК «Бердичів». У пам'яті наших гравців ще були свіжі спогади про невдало проведені кубкові поєдинки з бердичівлянами, тож налаштованість на гру була граничною. Наш клуб досить вдало зіграв всі матчі чемпіонату, маючи в активі 100% показник, господарі ж особливими успіхами похвалитися не могли, маючи лише сьомий рядок у турнірній таблиці. Тож суперники переслідували кожен свою мету, назва якої — перемога у цій грі. Спека, при якій проводилася гра, не дозволяла футболістам грати у високому темпі, тож з початку матчу гравці обох клубів дорожили м'ячем, граючи в основному у короткий та середній пас. Вже на початку гри команди обмінялися гострими атаками, однак удари були не точними. Втім, якщо господарі в першому таймі практично не загрожували воротам Максима Дуброва, то гравці нашого клубу обстрілювали ворота бердичівлян досить часто. Це робили Дмитро Горбаченко, Володимир Майдачевський, Юрій Перін, Роман Весельський, однак результату не було, і лише Дмитру Лободіну ударом метрів з 20-ти вдалося добитися успіху. Перший тайм: 1:0 на нашу користь.
Після перерви наші футболісти продовжували утримувати ініціативу, однак чисельні атаки були безрезультатними завдяки відмінній грі воротаря ФК «Бердичів».
А нападникам господарів вдалося вдало використати «стандарт» поблизу воріт гостей, після рикошету м'яч потрапив на ногу гравця господарів, сильний удар якого наш голкіпер відбити не зміг — 1:1.
Заміни, що були проведені у складі звягельчан, виявилися вдалими, атаки стали ще потужніші і стрімкіші. Швидка комбінація Д.Лободін-Р.Весельський, і Роман виходить один на один з голкіпером, який збиває нашого гравця в карному майданчику. Вирок арбітра — пенальті та «жовта» картка бердичівцю. Технічний удар Ігоря Носарєва, і рахунок стає 2:1 на нашу користь. Через лічені хвилини третій гол влітає в сітку воріт господарів, однак боковий арбітр «придумав» офсайд, якого не було і близько. До завершення матчу звягельчани мали ще близько десятка моментів для збільшення рахунку, однак шкіряна куля лінію воріт так і не пересікла. Фінальний свисток зафіксував четверту поспіль перемогу ФК «Звягель-750» в чемпіонаті області, яка вивела звягельський клуб на другий рядок у турнірній таблиці. Втім у нашому запасі ще три незіграні поєдинки, причому з клубами, що входять до першої четвірки. Тож розслаблятися не можна. В інших матчах сьомого туру зафіксовані наступні результати.
ФК «Легіон» — ФК «Хіммаш» 1:1
ФК «Бараші» — ФК «Прес» 4:0
Володимир БУРКОВСЬКИЙ

СТАН КОМАНД ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ У ВИЩІЙ ЛІЗІ. ПЕРШЕ КОЛО