ГРА В ОДНІ ВОРОТА

ГРА В ОДНІ ВОРОТА

Продемонструвавши досить результативну гру в перших турах чемпіонату Житомирської області з футболу, ФК «Зоря-Енергія» (смт.Романів) очолив турнірну таблицю змагань. Тож візит ФК «Звягель-750» у гості до романівців обіцяв бути досить цікавим для обох клубів. Про перебіг подій у звітному матчі розповідає засновник нашого клубу В.В.Гордійчук.
— Увесь перший тайм проходив у складній позиційній боротьбі, гравці боролись за кожен м’яч, намагаючись не дати супернику прийняти і обробити шкіряну кулю, в окремих моментах романівці мали хороші шанси, щоб відкрити рахунок, однак М.Дубров грав надійно.
Втрата турнірних очок не входила в плани обох клубів, тож по перерві стиль і малюнок гри не змінився — щільний пресинг та боротьба за кожен м’яч. Звягельчани у цій боротьбі мали кращу фізичну підготовленість, що привело до реалізації моментів для взяття воріт.
Перший гол у матчі на рахунку А.Доманського, якому асистував Ю.Перін. Після пропущеного голу гравці «Зорі» занервували, особливо при грі в захисті, часто порушуючи правила або відбиваючи м’яч навмання подалі від воріт. Один з таких моментів використав Д.Лободін, котрий забив гол, провівши удар по високій траекторії через голову голкіпера, який вийшов далеко від лінії воріт.
Цей гол повністю розладнав командну гру господарів, і під кінець матчу вихованець новоград-волинського футболу, дебютант нашого клубу Денис Расулов, продемонструвавши хороше гольове відчуття, завершив комбінаційні зусилля своїх товаришів по команді. Здобуто другу перемогу над досить сильним суперником. Це приємно!»
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ

Наступний матч обласного рівня наша команда проведе 10 липня, в суботу, проти ФК «Прес». Початок о 16.00.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ