ЯСКРАВІ ОСОБИСТОСТІ ТВОРЯТЬ ІСТОРІЮ

ЯСКРАВІ ОСОБИСТОСТІ ТВОРЯТЬ ІСТОРІЮ

У житті кожного міста є люди, які творять його історію, своїми зусиллями, талантом і особистісними якостями вносять власну лепту в розвиток і становлення міста. Серед таких яскравих особистостей — В.І. Загривий. Володимиру Івановичу долею випало очолити Новоград-Волинський в один із найскладніших періодів для нашої молодої незалежної держави: з 1994 по 2000 рік його було обрано головою Новоград-Волинської міської ради. І за той час він відразу проявив себе як висококваліфікований фахівець своєї справи; стриманий, дипломатичний, уважний та мудрий Володимир Іванович ставиться з чуйністю та повагою до кожного — як до керівника будь-якого рангу, так і до простих громадян. Він — саме з тих людей, які завжди почують, підтримають і допоможуть.
Саме в ті часи, коли В.І.Загривий перебував на посаді міського голови, в Новограді-Волинському розпочалося будівництво об’їзної дороги, активно велося будівництво різних соціальних об’єктів, інтенсивно втілювалася в життя програма газифікації, була введена стипендія мера для кращих школярів та студентів нашого міста, запроваджувалася активна співпраця з громадою. Власне, важко перерахувати всі досягнення цієї людини у короткій газетній статті. Хочеться лише додати, що робота Володимира Івановича отримала серйозну оцінку — після 2000 року він займав високі державні посади, а кілька місяців тому вийшов на заслужений відпочинок.
1 серпня В.І.Загривий зустрічає прекрасний ювілей свого життя. Ювілей, багатий щедрими життєвими ужинками, здобутками та напрацюваннями. З цієї нагоди хочеться щиро побажати Володимиру Івановичу міцного здоров’я, обов’язкового втілення в життя нових планів та задумів, успіхів у всіх починаннях!
З повагою колектив газети «Звягель-Інформ»