ЗБЕРЕЖИ ЗГАДКУ ПРО ЛІТО З «ВЛАСНОЮ МАРКОЮ» ВІД УКРПОШТИ

Ви повернулися з відпустки з чудовими фотографіями та не знаєте, як оригінально їх використати? Звичайно, можна роздрукувати та поставити їх у рамку. Вони стануть прекрасним нагадуванням про ті щасливі сонячні дні поза офісом. Щоправда, у переважної більшості людей, як свідчить досвід, вони так і залишаться лежати на жорсткому диску комп'ютера, очікуючи, доки на них зненацька не натраплять. Певно, Вам знайома ця ситуація.
Та можливий інший варіант. Такий, що дасть змогу розділити найкращі моменти Вашого життя з друзями, близькими та навіть бізнес-партнерами. І цей варіант — не соціальні Інтернет-мережі. Пам'ять про знаменні події яскраво відобразить та збереже «Власна марка»!
«Власна Марка» — це поштова марка з чистим купоном, на якому можна зобразити:

  • чудовий пейзаж;

  • особисте фото;

  • фото Ваших рідних, близьких, друзів;

  • логотип чи товарний знак Вашої фірми;

  • фото домашніх улюбленців тощо.


«Власна марка» — не просто поштова марка з купоном, це мініатюра, яка може стати оригінальним сувеніром, чудовим, нетрадиційним засобом реклами.
Ваша «Власна марка» цілком функціональна. Тож без зайвих вагань Ви можете наклеїти її на конверт і вкинути його до поштової скриньки.
Детальніше дізнатися про «Власну марку» та про знижки при оформленні великих замовлень можна на корпоративному порталі Укрпошти www.ukrposhta.com, а також в центрі «Власна марка» (тел. 044 278 57 78).
Прес-центр Укрпошти