1 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ЗНАНЬ!

1 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ЗНАНЬ!

На фото: під час конференції освітян містаДОРОГІ ДРУЗІ!
Вітаю вас із чудовим хвилюючим святом — Днем Знань!
Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у школи та вузи.
Бажаю усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, досягти омріяної мети. Особливо звертаюся до наших дорогих першокласників — ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!
Найщиріші слова подяки — вчителям, котрі щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе доб­рий настрій у кожну школу, кожну родину! Щасти Вам!
З повагою міський голова М.П.БОРОВЕЦЬ

ШАНОВНІ ДРУЗІ!
Викладачі і вихователі, школярі та студенти!
Незабаром ви знову потрапите до Країни Знань, яку, втім, не оминула жодна людина на своєму життєвому шляху. В цій країні ми всі отримуємо те, без чого людське життя немислиме — знання, уміння, навики, які не лише полегшують нам життя, а й дають відчуття впевненості, сили, незалежності, свободи.
«А хто що має, — того не просить і хто що вміє, — за плечима не носить», — мовиться у народній приказці. Тож бажаю з нагоди цього свята, щоб День Знань став для вас усіх роком знань, роком придбання цього неоціненного скарбу на благо нашої рідної Батьківщини.
З новим навчальним роком вас усіх!
З новими успіхами і досягненнями!
Л.М.МАРТИНЮК, голова державної адміністрації