ПРАЦЮВАЛИ ЄДИНОЮ КОМАНДОЮ

Саме така фраза найчастіше лунала під час прес-конференції для журналістів місцевих ЗМІ, яку провели керівники партійних фракцій та груп міської ради п’ятого скликання. На жаль представників від Народної Партії та Партії промисловців та підприємців на зустрічі не було. Секретар ради Володимир Федорчук, узагальнюючи зроблене, серед позитивного назвав створення депутатами та посадовцями майже тридцяти міських Програм, спрямованих на розвиток медичної, освітньої, житлово-комунальної галузей, дотримання правопорядку в місті, охорони навколишнього середовища, покращення виховання молоді та інші.
Всі рішення готувалися, опрацьовувалися у депутатських комісіях, робочих групах. Для вирішення проблем із будівництвом нового ТПВ, гідного відзначення 750-річчя Новограда-Волинського, депутати залучали допомогу та сприяння з боку центрального керівництва партій та держави. За 4,5 роки у 7 громадських приймальнях депутати міської ради прийняли з різних питань майже тисячу новоград-волинців, надаючи їм консультації, допомогу, в тому числі — і матеріальну.
Володимир Григорович подякував керівникам фракцій за злагоджену спільну роботу задля розв’язання міських проблем, на благо мешканців територіальної громади. Далі кожен із присутніх депутатів міської ради коротко розповів журналістам про зроблене своїми колегами протягом останньої каденції.