«ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ДОНЕЧКУ!»

«ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ДОНЕЧКУ!»

\"«ДОПОМОЖІТЬОстанній раз Тетянка Шамшур отак посміхалась у квітні цього року. А зараз вона лежить нерухома, після трьох операцій, які зробили в серпні, і через зонди (трубки) мама Олена Володимирівна вводить їй їжу...
Убога хатинка без будь-яких побутових зручностей на вулиці 50 років Жовтня, 134, не для перебування дитини в такому стані. Але один день у лікарні для Тетяни коштує 712 грн. Та сім'я уже має через її хворобу 35 тисяч грн. боргу. Крім Тані, у Шамшурів — ще двійко дітей, наймолодшому — немає і року. І при цьому важко захворів батько, котрий також потребує негайного оперативного втручання.
Ситуація і складна, і страшна. Але ж у Тетянки є шанс одужати, тільки все впирається у кошти...

Шановна новоград-волинська громадо! Навіть якби кожен із нас дав лише по гривні — то назбиралося б понад 56 тисяч! Невже ми залишимо цю родину наодинці з бідою? Ви тільки уявіть розпач матері, котра благає: «Допоможіть врятувати донечку!..»
Хай ні у кого не буде подібної біди, але давайте разом, гуртом, громадою допоможемо — хто чим може, — аби врятувати дитину. Щоб і у цій родині засяяла зірка надії.
А гроші можна переказувати на таку адресу: МФО 300937 філія «Центральне РУ» АТ «Банк «Фінанси та Кредит», рахунок 26206015103601, Шамшур Олені Володимирівні, код 2870015820.