ШАНОВНІ КЕРІВНИКИ ТА ПРАЦІВНИКИ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ!

Напередодні 25-ї річниці Чорнобильської Національної трагедії звертаємося до Вас від імені Міжнародної Громадської організації «Врятуймо дітей Європи» (чорнобильців) з ­проханням донести інформацію про те, що Ви та працівники Вашої державної установи маєте реальну можливість проявити співчуття і людське милосердя до дітей, котрі стали інвалідами внаслідок вибуху на ЧАЕС.
Громадська організація «Врятуймо дітей Європи» пропонує реалізувати це право за рахунок прозорого механізму Вашої участі у передплаті газети «Чорнобильський дзвін» на 2011 рік, де з кожної передплаченої газети відраховується 5 грн., як цільовий подарунок передплатника газети цим дітям для їх одужання.
Індекс газети «Чорнобильський дзвін» — 91392 (стор. 73 «Каталогу видань України на 2011 рік»), газета виходить 2 рази на місяць, місячна вартість з доставкою — 10 грн. Окрім того, передплачуючи це видання, Ви дізнаєтесь про свою та участь інших колективів України, а також про участь різних країн світу у марафоні з формування та надання цільової допомоги цим дітям-інвалідам в Україні.
За рахунок зібраних та перерахованих добровільних пожертвувань на ­вказаний розрахунковий рахунок на користь учнівських колективів шкіл, учні отримають можливість спілкуватись та обговорювати гострі проблеми у нашому суспільстві безпосередньо на шпальтах цих газет, а також спостерігати за участю у міжнародному марафоні батьків, учителів інших країн у формуванні спільної цільової соцдопомоги їх одноліткам.
Отримувач: р/р №26007023070200, ЄДРПОУ 26459049, МГО «Врятуймо дітей Європи — чорнобильців».
Банк отримувач: МФО 305653, Дирекція ОД ОАО «Райффайзен­ Банк АВАЛЬ».
Призначення платежу: «Для централізованої передплати­ ­газет класам шкіл області» (вказати від якого колективу, держустанови, центральних органів виконавчої влади). Не будьте байдужі!
УДППЗ «Укрпошта»