3 ГРУДНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ІНВАЛІДІВ

3 ГРУДНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ІНВАЛІДІВ

\"3Міський фонд соціального захисту молодих людей з інвалідністю відкрив свій власний сайт. Таким чином ми зможемо, сидячи в своїх домівках, ділитися своїми проблемами, знайомитися, роздумувати над тим, як поліпшити наші соціальні умови. Обіцяю, що все, що буде в моїх силах, з Божою допомогою, я робитиму, щоб поліпшити ваші умови існування. Адреса сайту: http://nvfond-inv.ucoz.ua, після реєстрації на ваш email повинен прийти лист для підтвердження вашого реєстрування. Після цього ви зможете вільно користуватися сайтом. Тим, кому потрібна моя допомога, даю свою електронну адресу: alexander.gongalskyi@gmail.com.
Також я запрошую відвідувати цей сайт усіх, кому небайдуже життя і проблеми людей з інвалідністю, хто хоче слідкувати за нашою працею в місті та допомагати нам.
Користуючись нагодою, хочу від імені свого фонду подякувати всім людям за ті кошти, що ви пожертвували на придбання спец. транспорту для людей з інвалідністю нашого міста. Наразі, ми маємо близько 15 тисяч гривень. Зараз ми не можемо стояти на вулиці і збирати кошти, бо вже прийшла зима. Але, дякуючи власниці продовольчого магазину по вулиці Леваневського, пані Єгоровій, у ньому стоятиме моя скринька. Кожен, хто забажає пожертвувати кошти, може це там зробити.
Хочу ще дуже подякувати П.М.Литвину, В.І.Загривому та М.Г.Усенку за розуміння, допомогу та співпрацю.
О.ГОНГАЛЬСЬКИЙ, голова фонду соціального захисту молодих людей з інвалідністю