КОЛИ ОБСТАВИНИ СИЛЬНІШІ

Нашестя травм і простудних захворювань не дозволило новоград-волинським вихованцям секції кіокушин-карате предстати максимально потужною командою на чемпіонаті України серед дітей та всеукраїнському турнірі серед дорослих, що пройшли одночасно в Тернополі в середині грудня. Замість 25 спортсменів, як планували, тренерський штаб зміг задіяти лише п’ятьох, — поділився інформацією тренер Олександр Гордієнко.
Тим не менше, вояж до Тернополя каратисти можуть занести собі в актив. У дорослій віковій групі, у ваговій категорії понад 90 кг, тріумфував Андрій Касянчук, котрий у фінальному бою завдав супернику, 114-кілограмовому здорованю, нокаутуючого удару. Сергій Кульков (до 60 кг) свій фінал програв — друге місце.
Не пощастило Кристині Пашковській, котра впродовж усього фінального поєдинку мала перевагу, проте рішення суддів — нічия. А в такому разі, згідно з регламентом, учасники бою проходять процедуру зважування. Перемогу таким чином отримала суперниця Кристини, оскільки виявилася на два кілограми легшою. Ще одна звягельчанка — Ірина Супрункова — посіла на чемпіонаті третє місце.
Олег БРЮХАНОВ