СЕРЕД МІСТ ЖИТОМИРЩИНИ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ВИЗНАНО НАЙКРАЩИМ!

СЕРЕД МІСТ ЖИТОМИРЩИНИ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ВИЗНАНО НАЙКРАЩИМ!

Саме Новоград-Волинський визнано найкращим ­серед усіх міст Житомирщини за результатами рейтингу показників соціально-економічного розвитку за 2010 рік.
Про це нам повідомив заступник міського голови С.Ю.КОЛОТОВ:

— Сергію Юрійовичу, за якими показниками ми здобули лідерство серед міст Житомирщини?
— В обласній державній адміністрації підведено підсумок виконання завдань соціально-економічного розвитку районів і міст Житомирської області за 2010 рік. Рейтинг проводився за такими групами показників як сфера реального сектору, сфера інвестиційної діяльності, сфера бюджету та фінансових результатів діяльності підприємств, сфера соціального сектору та сфера споживчого ринку.
— Як виглядає місто Новоград-Волинський по кожному з цих показників?
— У сфері реального сектору у нас група показників і місце Новограда-Волинського — 21. У сфері інвестиційної діяльності кількість показників — 9 і маємо по них 5 місце. У сфері бюджету за 7 показниками ми маємо 12 місце. У сфері соціального сектору за 10 показниками маємо 2 місце. У сфері споживчого ринку за 4 показниками у нас 1 місце.
Якщо додати всі 5 сфер і вивести середнє значення, то місто Новоград-Волинський за кількістю показників (всього 31) займає друге місце в області по соціально-економічному розвитку. А серед міст Житомирщини — ми перші, до речі, набагато випередивши інших. Так, місто Малин — на 22 місці, Коростень — на 6, Бердичів — на 10, а Житомир — на 8 місці.
Маємо всі підстави для того, щоб і в цьому році бути серед лідерів у соціально-економічному розвитку.
Записала Лариса ГЕМБАРСЬКА
Фото Віктора ТИМОЩУКА