НАШІ АВІАТОРИ — ДРУГІ НА ЖИТОМИРЩИНІ!

НАШІ АВІАТОРИ — ДРУГІ НА ЖИТОМИРЩИНІ!

\"НАШІ23-24 березня у Житомирі команда Новоград-Волинського центру науково-технічної творчості взяла участь у 23-му обласному конкурсі-змаганні учнівської молоді з авіамодельного спорту в класі моделей для закритих приміщень. І знову — перемога! Із дев’яти команд Житомирської області ми поступилися лише Житомиру і зайняли друге загальнокомандне місце.
Слід відзначити вихованців авіамодельного гуртка за належну підготовку до змагань. Це — Свінціцький Євген, учень 8 класу, СШ №4 — ІІ місце з моделями копій; Кравець Сергій, учень 9 класу, ЗОШ №3 — ІІІ місце з моделями напівкопій, Орденат Володимир, учень 6 класу, ЗОШ №7 — ІІ місце з пілотажними моделями довільної конструкції.
Авіамоделізм — це один із найулюбленіших видів технічного спорту учнівської молоді. Метою гуртка є виховання творчої особистості учнів у процесі ознайомлення з основами авіаційних наук і технологій, освоєння технологічних прийомів, умінь і навичок у проектуванні, виготовленні та запуску моделей.
На гуртку учні опановують різні прийоми роботи з матеріалом, інструментом, виконують складні креслення, за якими будують свої моделі. Виступ команди авіамоделістів у обласних змаганнях — це своєрідний підсумок роботи гуртка за певний період роботи. Особливу подяку висловлюємо батькам за матеріальну підтримку в створенні авіамоделей та участі в цих змаганнях.
Хочеться відмітити, що наша команда авіамоделістів ЦНТТУМ впродовж шести років тримає першість або є призерами таких змагань. Вихованці гуртка це добре знають і завжди пишаються нашими здобутками.
Олександр ЗАМУЛА, керівник гуртка ЦНТТУМ