ЯК НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ ПРИБИРАЮТЬ СВОЄ РІДНЕ МІСТО

ЯК НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ ПРИБИРАЮТЬ СВОЄ РІДНЕ МІСТО

Традиційно, цієї весняної пори, проводиться місячник чистоти і благоустрою нашого міста. Рішенням виконавчого комітету, за всіма підприємствами, установами, організаціями міста, приватними підприємцями були закріплені відповідні території та об’єкти для наведення на них належного порядку.
Більша частина новоград-волинців із розумінням віднеслися до заклику міської влади зустріти Великодні свята за батьківською традицією, прибравши прилеглу територію, приватні садиби, громадські місця, двори.
Серед перших, хто скористався весняним потеплінням та навели лад на територіях, хочеться відмітити кращих: ПП Магрету Л.П. та ПП Ружицького Г.А., котрі завжди підтримують порядок на закріплених за ними автобусних зупинках, приватних підприємців Сурову В.О., Слівінського А.Д., за гарний санітарний стан тротуарів поруч із їх магазинами, та колектив ЗОШ №3 (директор Кобильник Н.П.), котрі сумлінно доглядають за сквером у районі «Літака». Погосподарськи організували прибирання на своїх територіях такі керівники як: Мілін В.І. (ЦЕЗ №3 філії «Укр­телеком»), Прохор Л.М (райСЕС), Борис В.М. (міськрайТМО), Тодорович Л.М. (КП «Новоград-Волинськтеплокомуненерго»), Седлецька К.Д. (колегіум) та громадянка Лук’янець В.В., яка зробила гарною та затишною садибу біля свого приватного будинку. На слова особливої подяки заслуговує організаційна робота, що провів серед своїх прихожан настоятель Свято-Троїцького храму отець Валентин.
Вони всі разом навели ідеальний порядок в районі своєї церкви та прибрали смітник на вул. Макаренка. В ході загальноміського суботника, 16 квітня, сумлінно прибирали береги річок Случ та Смолка разом із своїми педагогами студенти медичного коледжу, міської школи «Лідер» Палацу дітей та молоді. Гарно попрацювали, прибираючи та вивозячи торішнє сміття з території міського Парку культури та відпочинку, працівники міської ради.
Поки що не долучилися до робіт під час місячника благоустрою міста ТОВ «Новоградтранссервіс (керівник Пелешок В.М.), ПП Лановенький І.Г., ПП Махновецький О.П., котрі не організували прибирання закріплених рішенням виконавчого комітету міської ради за ними території та об’єктів.
Сподіваємося, що до всенародних свят на території міста спільними зусиллями всіх новоград-волинців буде наведено належний порядок.
Відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради
Фото Віктора ТИМОЩУКА