ПОМИНАННЯ 17/2011

ПОМИНАННЯ 17/2011







































26 квітня минуло 40 днів, як обірвалося життя дорогого, лагідного, турботливого чоловіка, татуся, брата, племінника, хрещеного Леоніда Миколайовича МАРТИНЮКА


40 сумних днів. Ти вже далеко від нас, але ми не можемо в це повірити. Все нагадує про тебе. Не вистачає доброго, турботливого, щедрого чоловіка, татуся, брата, племінника, хрещеного.

Рідний наш, як нам бракує твоєї поради, добрих слів і тепла. Не забудеться твої усмішка й голос. Час не спроможний загасити біль важкої для нас втрати. Не заросте стежина до твоєї могили. Будемо завжди любити, пам’ятати і згадувати. Пробач, що не врятували тебе. Ти, рідненький, — завжди з нами. Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в Небесах.

Просимо всіх, хто знав, працював, товаришував, пом’янути Леоніда Миколайовича і згадати разом з нами добрим словом і тихою молитвою.


У глибокій скорботі вся родина



3 травня — 15 років, як загинув мій дорогий синочок Олександр Іванович ЗАВ’ЯЛОВ


Дуже болить серце за тобою, що ти на чужій землі загинув. Такий молодий, у свої 36 років. Не прийдеш, як раніше, не поговориш, не занесеш у хату води, не нарубаєш дров, потрібно тин полагодити… Я залишилась сама, як та сирота. Виплакала свої очі, вже погано бачу. Ось і поговорила з тобою. Спи спокійно і довго чекай мене.


Мама



3 мая — 40 дней со дня смерти Лидии Васильевны КУЧЕРЯВЕНКО


Родная наша, как тяжело стало жить без тебя. Не так светит солнце, стало тихо в доме, и сердце болит за тобой. Земля тебе пухом. Царство Небесное и вечный покой душе твоей.


Скорбящие дочь, внучка, правнуки



30 апреля — 7 лет со дня смерти нашей любимой доченьки Инны Юрьевны ТИМОФЕЕВОЙ


Как жить на свете без тебя? Ты нашей радостью была и гордостью, и вдохновеньем, цветком земным и нашим утешеньем. Но ты ушла… И чувства лучшие с собою унесла. Осталась пустота и боль в душе, и только память будет помнить о тебе до дней последних наших на земле.


Скорбящие мама, папа, сёстры



4 травня минуло 10 років, як пішла з життя дорога нам людина Катерина Родіонівна БУРАК із Наливної станції


Немає з нами люблячої людини, турботливої матусі, люблячої бабусі. Дякуємо тобі, що ти була у нашому житті, за все, що зробила для нас. Хто знав, поважав, любив і пам’ятає, — пом’яніть.


Вся рідня



29 квітня — річниця світлої пам’яті нашої дорогої бабусі Надії Михайлівни ЯСТРЕБОВОЇ


Вона була славною людиною з великим серцем та світлим розумом, щедрою на добрі вчинки та мудрі поради. Всі, хто знав, — пом’яніть її у своїх молитвах та у своєму серці.


Онуки



30 квітня минає рік, як пішов з життя Анатолій Карпович БІЛОКОНЬ


Пам’ятаємо, сумуємо, ніколи не забудемо. Нехай свята земля дарує тобі вічний спокій і Царство в Небесах.


Дружина, рідні



1 травня — 40 днів, як перестало битися серце найдорожчої для нас людини, дружини, мами, бабусі Галини Олександрівни СЕМЕНЮК (ЛАВРЕНОВОЇ)

27.02.1947-23.03.2011 рр.


Низько вклоняємося перед твоєю світлою пам’яттю, і скільки б не минуло часу, — ми будемо завжди пам’ятати, згадувати і молитися за Тебе. А Господь хай пошле Тобі Царство Небесне та вічну пам’ять. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Вічно сумуючі чоловік, діти, онуки та всі рідні



29 квітня минає 9 днів з дня смерті Алли Василівни БЛОНСЬКОЇ


Земля тобі хай буде пухом

І вічне Царство в Небесах.

Тебе ніколи не забудем,

Назавжди ти — в наших серцях.


Сумуючі чоловік, діти, мама, сестра та онуки