МОЛОДІ ІНВАЛІДИ ПОТРЕБУЮТЬ УВАГИ

Наш фонд займається молодими інвалідами. Такі люди багато чого потребують для свого існування. Навіть такі банальні приклади: як ви вже знаєте, в місті є асоціація інвалідів, де молоді люди з інвалідністю звикли збиратися гуртом та спілкуватися, грати в різні ігри, вишивати, шити, плести та інше. Нас там ще не дуже багато, але, сподіваюсь, що коли ми придбаємо автомобіль, — нас буде набагато більше. Так ось, навіть на ті ж ігри, бісер — на все потрібні кошти. Треба було картини на бісер — фонд придбав, треба було велике доміно, бо маленьке нам важко тримати, — фонд організував. Завдяки моїм друзям з Житомира, котрі працюють у «Місії в Україну», нам подарували гру «Jenga». Треба було накрити святковий стіл на День Валентина — фонд виділив для цього кошти. Не говорячи про те, що в місті є молоді інваліди, які зовсім не можуть рухатися, і їм потрібні не їжа, не забави, а спеціальне обладнання для того, щоб їх просто пересадити з ліжка на візок. А все це коштує дуже дорого.
Для чого я все це пишу? Для того, щоб люди знали, які плани має фонд, що робить і що фонд намагається піклуватися про інших, адже без підтримки Бога та людей, фонд нічого не міг би зробити.
Повідомляю, що наш «Благодійний фонд соціального захисту молодих інвалідів» недавно відкрив новий рахунок у банку для пожертвування на потреби молодих людей з інвалідністю. Рахунок фонду: Новоград-Волинський МБФСЗМІ, Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 31, тел. 2-07-12, р/р 26008357408358, код 22052552, МФО 311647, Філія-Житомирське обласне управління ВАТ «Ощадбанк» м.Житомир.
Нагадую, що на вулиці Леваневського, у магазині «Продукти», знаходиться скринька для пожертвувань на благодійні цілі нашого фонду. Дуже хочу висловити щиру вдячність усім людям доброї волі, які нам допомагають.
Також повідомляю, що на цей час для обслуговування людей з інвалідністю, які мають бажання відвідати Палац культури ім.Лесі Українки, міська влада встановила кнопку електричного дзвінка, що знаходиться праворуч від центрального входу до Палацу культури, під вікном, біля вікна вахтера. Людина з інвалідністю подає сигнал на вахту Палацу культури, вахтер викликає працівників Палацу культури, які відповідно допомагають цій людині потрапити всередину приміщення. Втановлення пандуса планується на 2012 рік.
Користуючись нагодою, хочу повідомити, що з причини моїх проблем з вимовою, мене важко зрозуміти по телефону, тому зі мною співпрацює мій особистий помічник-посередник в телефонних розмовах, Марта Вйонцек. Вона — інвалід І групи і добра, розумна та перспективна молода людина.
Нехай кожного з вас благословить Господь Ісус Христос!
О.ГОНГАЛЬСЬКИЙ, голова Благодійного фонду соціального захисту молодих інвалідів