МОЛОДІЖНИЙ КЛУБ АКТИВНОГО ПОКОЛІННЯ «NIKA» ВІДСВЯТКУВАВ ПЕРШУ РІЧНИЦЮ

МОЛОДІЖНИЙ КЛУБ АКТИВНОГО ПОКОЛІННЯ «NIKA» ВІДСВЯТКУВАВ ПЕРШУ РІЧНИЦЮ


9 травня Молодіжний клуб активного покоління «NIKA» відсвяткував першу річницю своєї діяльності. Палкий вогонь юнацьких сердець, мрій, сподівань і багато прекрасного втілює в себе ця молодіжна організація. Головною метою клубу є ознайомлення активістів з поняттям ДОБРО. Сприяння духовному розвитку дітей, виховання доброти, щирості, поваги до людей, а також протидія всьому негативному.
Активістами було підготовлено свято з віршами, піснями та річним звітом про свою діяльність.
Це свято діти приурочили не лише собі, а сказали багато теплих слів про Пресвяту Богородицю, до якої звертаємося з молитвою за рідних, про найріднішу людину у світі — Маму та Ветеранів Великої Вітчизняної війни.
Молодіжний клуб «NIKA» згідно зі статутом не є політичною чи релігійною організацією, але дітям було приємно, що радість свята з ними прийшли розділити: намісник Свято-Троїцького собору, настоятель парафії святих Царських мучеників і страстотерпців отець Валентин Мороз з матушкою Юлею, отець Валентин Пелешок, диякон Микола, вчителі та вихованці недільних шкіл обох парафій.
Отець Валентин Мороз привітав активістів і побажав зростати активними, життєрадісними, творчими особистостями, чемними і привітними, люблячими своїх рідних, близьких, адже тільки добре, любляче серце в тісному союзі з розумом, збагаченим досвідом і наукою, може сприяти формуванню повноцінної особистості. Діти, в свою чергу, подякували отцю Валентину за підтримку: моральну, фінансову, а найголовніше — за щиру молитву.
Вихованці недільної школи подарували активістам янгола — виготовленого власними руками. Продовження свята відбулося на березі річки з шашликами та дружніми спортивними іграми, під час яких переможцями стали взаєморозуміння, повага, дружба та любов.
Волонтери Молодіжного клубу активного покоління «NIKA»