«ТЕХНА» — ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ЛІДЕР

«ТЕХНА» — ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ЛІДЕР

2 жовтня на ТОВ ВО «Техна» відбулася презентація нового обладнання, яке дозволить підприємству вийти на якісно новий рівень і стати ще більш конкурентоспроможним на світовому ринку. Як зазначив на презентації генеральний директор «Техна» М.С.Драган, за останні два роки у виробництво було вкладено значні інвестиції, що становлять сотні мільйонів гривень. Обладнання, яке представлялося того дня, коштувало близько 3 мільйонів євро. А практично на сьогодні підприємству «Техна» немає аналогів у СНД і за обсягами виробництва воно є лідером на цій території. Нині підприємства «Техна» серйозно працюють на ринках Європи та Африки, а в найближчих планах — освоєння Латинської Америки.
Міський голова М.П.Боровець додав, що «Техна» — це один з найуспішніших інвестиційних проектів. На підприємстві постійно збільшується кількість працюючих і на рівні міста тут одна з найвищих заробітних плат.
На презентації також був присутній заступник міністра промислової політики України В.І.Саченко, який наголосив, що йому приємно побувати на землі Лесі Українки і констатувати той факт, що саме тут знаходиться одне з найуспішніших підприємств України, котре працює за новими технологіями, весь час збільшує виробництво і реалізацію продукції, і вона є конкурентоспроможною на світових ринках.
(Детальний репортаж про цю подію читайте в наступному номері «ЗІ»).
Лариса ГЕМБАРСЬКА