ЗВЕРНЕННЯ КЕРІВНИЦТВА РАЙОНУ І МІСТА

22 червня вся Україна й увесь світ вшановуватимуть пам'ять мільйонів загиблих у роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.
70 років відділяє нас від тих трагічних, кривавих літ, коли в ім’я збереження свого майбуття масовий героїчний подвиг здійснили мільйони синів і дочок нашої Батьківщини. Перші гіркі рядки вписані у історію гарячою кров’ю полеглих ще в перші хвилини віроломного нападу ворога. Пізніше з’явилися тисячі написів на дерев’яних пірамідах, обелісках, плитах братських могил, на урочистому мармурі й граніті меморіалів.
Україна та світ схиляють голову у скорботі. Ми не забули. Ми пам'ятаємо.
Звертаємося до церков та релігійних організацій району і міста із проханням провести панахиди і взяти участь у жалобних заходах на вшанування пам'яті мільйонів загиблих у роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.
Шановні земляки! На знак скорботи за загиблими у роки Великої Вітчизняної війни та на виконання Постанови Верховної Ради України «Про запровадження в Україні особливої церемонії — проведення 22 червня кожного року Хвилини пам’яті за загиблими у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років», 22 червня 2011 року, о 10.00, буде оголошено Всеукраїнську Хвилину Мовчання. Пом’янемо всіх загиблих у ті роки і віддамо шану тим, хто вижив.
Керівникам органів державної влади, підприємств, установ і організацій 22 червня кожного року забезпечити приспущення Державного прапора України із чорними стрічками.
Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова
Андрій ПОЛІЩУК, заступник голови районної державної адміністрації
Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради