ЗУСТРІЧІ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА ЗАГРИВОГО

Серйозні вимоги щодо здійснення жорсткого контролю працівниками міськрайвідділу внутрішніх справ та Асоціації дружинників міський голова Володимир Загривий висунув у ході робочої зустрічі із керівниками зазначених відомств. Не може і не буде терпимою позиція міської влади до страшної безвідповідальності, нахабності, безпардонності молодих — нових українців — до збереження майна міської громади, додержання чистоти та правил поведінки в громадських місцях.
Десятки двірників, технічних працівників вимушені кожного дня щоранку прибирати нечистоти за нехлюями, які забруднюють громадські місця всіляким сміттям, відходами, пакетами, пляшками.
Міський голова звертається до усіх мешканців міста, особливо центральної його частини, оголосити безкомпромісну війну нахабам, які своїм безкультур’ям засмічують вулиці, сквери, двори, нищать все, що десятками років створювалося новоград-волинцями, не дають спокійно відпочивати у нічний час. На кожний сигнал до міліції, органів місцевої влади ними будуть вживатися невідкладні і жорсткі кроки щодо приборкання і притягнення до відповідальності.
У ході ділової бесіди з керівниками польського підприємства «Церсаніт», міським головою Володимиром Загривим запропоновано повернутися до розгляду проекту забезпечення потреб технічною водою, спільного проектування та будівництва водомережі із міста через мікрорайон «Дружба», де на сьогодні відсутнє централізоване водопостачання — до зазначеного заводу з виробництва сантехнічної продукції.
За свідченням польських підприємців, така пропозиція, на жаль, не була сприйнята тодішньою міською владою під час будівництва «Церсаніту», на що був розрахований проект. Як результат — втрачено обома сторонами.
Домовлено про спільне та зацікавлене вивчення даного питання з тим, щоб у найближчій перспективі прийняти взаємовигідне рішення.
Т.КОВАЛЕТОВА, відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради