ПАСАЖИРКА ЗГОРІЛА ЖИВЦЕМ У ПАЛАЮЧІЙ ФУРІ

14 липня, близько 3 години ночі, неподалік Новограда-Волинського (с.Улашанівка Червоноармійського району) сталося ДТП, внаслідок якого згоріли дві вантажівки.
Водій вантажівки «Вольво», що рухався автодорогою «Київ-Чоп», зачепив іншу вантажівку «Рено», яка виїхала з автозаправної станції і рухалася в попутному напрямку. Зіткнувшись, обидві фури ще деяку відстань проїхали разом, аж поки фатальну роль не зіграла іскра, що стала причиною виникнення пожежі в одній з машин. Полум’я одразу охопило й іншу вантажівку. Водії встигли поспіхом вибратися з палаючих фур і спробували загасити вогонь підручними вогнегасниками. Проте дарма.
У вантажівці «Вольво» знаходилася пасажирка, котру теж необхідно було терміново рятувати, адже самостійно вибратися з великогабаритної машини вона не могла. Від бокового удару кабіна деформувалася, і жінка потрапила у пастку. Не зважаючи на спроби обох водіїв витягнути її з охопленої полум’ям фури, на жаль, не вдалося.
Зрозумівши, що самотужки вогонь не подолати, водії викликали пожежних і даішників. Остаточно приборкати полум’я рятівникам вдалося тільки вранці. В свою чергу, працівники ДАІ розпочали перевірки, направлені на встановлення причин, що призвели до страшної пригоди. Окрім того, встановлюється особа загиблої пасажирки «Вольво».
Житомир.info