ЮНИМ ХУДОЖНИКАМ — ВЛАСНЕ ПРИМІЩЕННЯ

ЮНИМ ХУДОЖНИКАМ — ВЛАСНЕ ПРИМІЩЕННЯ

6 жовтня, напередодні Дня художника, відбулося урочисте відкриття образотворчого відділення школи мистецтв. Власне саму школу мистецтв у нашому місті було створено нещодавно, шляхом об’єднання музичної і художньої школи в єдиний навчальний заклад, який очолює Лілія Володимирівна Полтавченко. У школі мистецтв тепер функціонує два відділення — музичне та образотворче і займається тут нині понад півтисячі діток. Приміщення юних майбутніх художників і музикантів нині знаходяться поряд — по вулиці Соборності, через дорогу одне від одного.

Взагалі ж досі всі ті будівлі, в яких раніше знаходилась художня школа, були неабиякою проблемою — пристосовані, вони часто змінювались і потребували капітального ремонту.
Тож образотворче відділення отримало вперше (!) власне капітально відремонтоване, гарне і ошатне приміщення, що відповідає всім сучасним вимогам. Саме це підкреслив у свому виступі на церемонії символічного перерізання стрічки міський голова Володимир Загривий. Мер щиро побажав педагогічному колективу школи мистецтв та всім її вихованцям успіхів та творчого натхнення, всіляких гараздів.
Лариса ГЕМБАРСЬКА
фото Віктора ТИМОЩУКА