ОФІЦІЙНО

СТВОРЮВАТИМЕТЬСЯ ГРОМАДСЬКА РАДА
Відбулося засідання ініціативної групи щодо створення Громадської ради при міському голові. Пропонуємо всім бажаючим легітимно існуючим на території міста молодіжним, національно-культурним, благодійним, релігійним, спортивним та іншим об’єднанням громадян долучитися до створення Громадської ради при міському голові.
Тим, кого зацікавила наша інформація, необхідно до 24 жовтня у каб. №18 будинку рад надати такі документи:

  • заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою організації;

  • рішення виконавчого органу або керівника об’єднання громадян про делегування свого представника для участі у зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);

  • коротку біографічну довідку делегованого;

  • копії документів, що підтверджують легалізацію організації;

  • коротку інформаційну довідку про діяльність громадської організації за останній рік у довільній формі.


З проектом положення про Громадську раду при міському голові можна ознайомитись на сайті міста http://www.novograd.osp-ua.info в рубриці «Нормативна база» підрубриці «Проекти розпоряджень міського голови». Довідки можна отримати за тел. 2-15-90.
Ініціативна група зі створення громадської ради

ІНФОРМАЦІЯ ЗАБУДОВНИКАМ
Управління містобудування та архітектури міської ради повідомляє про те, що набрав чинності новий Наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, яким спрощено систему прийняття об’єктів будівництва в експлуатацію, збудованих до 31грудня 2009 року.
Пропонуємо забудовникам здати в експлуатацію житлові будинки, збудовані по раніше виготовленим будівельним паспортам. За більш детальною інформацією звертайтеся в управління за адресою: вул.Шевченка, 16, або по тел. 5-33-08, 5-51-07, а також — до місцевої інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю, за адресою: вул.Пушкіна, 8-А, тел. Інспекції 2-01-76.
Управління містобудування та архітектури міської ради