ВІТАННЯ 43/2011

ВІТАННЯ 43/2011














































30 октября празднует 5-летие Юленька МАРЧУК


Два мира живут по соседству, один называется — детством, и в нём не по дням — по часам — растёшь ты на радость всем нам! Свои у тебя есть секреты, ты любишь игрушки, конфеты и садик, где много друзей, ведь с ними играть веселей! Пусть будет тебе интересно на этой планете чудесной, по сказкам учись доброте, здоровья и счастья тебе!


С любовью мама Валя, братья, дедушка, бабушка, крёстный отец Вадим с женой Инной



27 октября праздновала своё 45-летие Наталия Егоровна ПРОКОПЧУК


Будь самой весёлой и самой счастливой, хорошей и нежной, и самой красивой. Будь самой внимательной, самой любимой, простой, обаятельной, неповторимой, и доброй, и строгой, и слабой, и сильной, пусть беды уходят с дороги в бессильи. Пусть сбудется всё, что ты хочешь сама. Любви тебе, веры, надежды, добра!


От семьи Яровых



Рубінове весілля!

30 жовтня прекрасними візерунками простелиться весільний рушник довжиною у 40 років для дорогих наших батьків, бабусі і дідуся Галини Василівни і Віктора Андрійовича КОВЕНЯ


Наші батьки — два голуби, дві пташки, порадники і друзі, й вчителі. Найкращі й найдорожчі в світі, вклоняємось вам низько до землі. Вже 40-ву осінь стрічаєте ви в парі. Щодня пліч-о-пліч, разом день у день. Тривоги й радості ділили навпіл, з теплом сердець прийшов цей ювілей. Тож зичимо вам щастя та здоров’я, достатку, миру, злагоди, добра.

Щоб кожен день стрічали ви з любов’ю, прихильна доля щоб до вас була!


З любов’ю та повагою діти та онуки


1 листопада відзначає ювілей — 35 років — Олег Миколайович ЖУРАВЕЛЬ, офіцер за покликанням, висококваліфікований юрист, люблячий чоловік, уважний син, авторитетний серед колег


Твій ювілей — щаслива дата,

І сумніватись тут не слід.

Нехай сьогодні наші привітання

У серці твоєму залишать добрий слід.

Хай сміється доля, мов калина в лузі,

В колі щирих, вірних і хороших друзів.

Зичим тобі щастя, радості й тепла,

Успіхів, здоров’я, злагоди й добра.

Хай крокують поруч вірність і кохання,

Хай здійсняться мрії та твої бажання.


З найкращими побажаннями дружина Оксана, донечка, батьки, сестра та її родина



1 листопада святкує свій ювілей Олег Миколайович ЖУРАВЕЛЬ


Твій ювілей — щаслива дата і сумніватись тут не слід. Нехай сьогодні наші привітання у серці твоєму залишать добрий слід. Отож прийми найкращі побажання здоров’я, щастя та багато літ. Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, найкращі всі, що до впободи квіти, даруємо тобі у цей святковий день! Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла, бажаємо ми тобі здоров’я, щастя й сили, радості земної і тепла.


Від кумів Ярових



ПОДЯКА


Сім’ї: Кручка Володимира, Піскановського Артема, Загоруйко Іванни дякують благодійному фонду «Древляни», зокрема голові наглядової ради В’ячеславу Івановичу Стасюку, за надану благодійну допомогу.



Вітаємо працівників: ТОВ «Новоградтранссервіс», ПП Петрук Б.М., ПП Пелешок В.М., ПП Косянчук А.В. з професійним святом — Днем працівників автомобільного транспорту


Ми щиро вдячні вам за вашу нелегку працю, за надійність у виконанні професійних обов’язків, що так необхідні жителям міста та району.

Бажаємо вам зеленого світла, міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, благополуччя, нових професійних досягнень та вдячних пасажирів.


Адміністрація


 

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни!


Сердечно вітаємо вас із 67-ю річницею визволення України від фашистських загарбників. У цей славний день ми повертаємося своєю зболеною, але світлою пам’яттю до тієї вистражданої і очікуваної 1225 днів та ночей фашистської окупації осені

1944 року. Ми знову вклоняємося і віддаємо данину синівської поваги і вдячності живим і полеглим у кривавих боях тієї найжорстокішої в історії людства війни ветеранам Великої Вітчизняної за їхній безприкладний героїзм і воїнську доблесть.

Ми складаємо шану підпільникам і партизанам за незламну стійкість і героїчний опір окупантам. Ми щиро вітаємо з Днем визволення України всіх тих, хто пережив відчай і приниження окупації, чиїм найвищим законом після звільнення від фашистів стали слова: «Все — для фронту, все — для перемоги!».

Нехай нашими неперехідними духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у непорушну єдність поколінь, у щасливе майбутнє нашої незалежної держави.

З днем визволення України, дорогі жителі Новоград-Волинщини!


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної держадміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради

К.Малов, голова міської організації ветеранів війни і праці

П.Фатенко, голова районної організації ветеранів війни і праці


 

Шановні автомобілісти і дорожники!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята!

Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Вітаємо усіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але усі ви — на одній дорозі. Від вашої майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень та безпека пасажирів.

Щиро бажаємо всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть Вас до успіху. Будьте завжди керманичами свого життя і ніколи не ставайте учасниками дорожньо-транспортних пригод!


В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова районної держадміністрації

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження активістів ветеранського руху:


МАКСИМОВА Анатолія Івановича — 02.11.1928 р.н.

ПОДИМАЛКІНА Миколу Володимировича — 03.11.1956 р.н.


Міська рада ветеранів

Редакція газети «Звягель-Інформ»


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій:


ВАКУЛЕНКА Андрія Григоровича — 28.10.1921 р.н.

ЖМУДА Михайла Михайловича — 01.11.1921 р.н.

ЖУРАВЛЬОВА Євгенія Васильовича — 01.11.1926 р.н.


Міська рада ветеранів

Редакція газети «Звягель-Інформ»