ДЯКУЄМО ЗА ДОПОМОГУ!

До нашого шановного земляка, Голови Верховної Ради України Володимира Михайловича Литвина, щоденно звертається дуже багато громадян, у тому числі і нас, звягельчан, за допомогою. Безумовно, задовольнити всі прохання у нього немає змоги. Але, попри це та всю свою зайнятість, жодне звернення не залишається без його уваги.
Ось і я, ставши в цьому році студентом університету «Україна» факультету «соціальна праця» з платною формою навчання, написав листа Володимиру Михайловичу, в якому розповів про свою мрію здобути вищу освіту, щоб допомагати молодим людям з інвалідністю полегшувати їх нелегке життя, адже я і сам є інвалідом І-ої групи. Мрію, щоб у нашій країні інваліди жили не гірше, ніж люди даної категорії за кордоном.
Буквально через пару днів мені подзвонили з секретаріату Голови Верховної Ради, повідомивши, щоб я чекав на грошовий переказ. Володимир Михайлович надіслав мені зі своєї заробітної плати на сплату за моє навчання 1500 гривень та дуже гарного та змістовного листа.
Щиро вдячний Вам, шановний Володимире Михайловичу, за Вашу допомогу, за те, що Ви перейнялися моїми проблемами і допомагаєте мені йти до своєї мрії. Низький Вам уклін.
А скільки зроблено Вами особисто та всією, очолюваною Вами Народною Партією, для нашого міста і району!!!
Нехай Господь допомагає Вам і надалі у всіх Ваших справах та починаннях, дає Вам сили плідно працювати для покращання життя всього українського народу. Здоров'я та процвітання Вам і всій Вашій родині.
З повагою Олександр ГОНГАЛЬСЬКИЙ, голова Новоград-Волинського благодійного фонду соціального захисту молодих інвалідів