ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Для тих, хто у пошуку нової роботи, свою інформацію пропонує міський центр зайнятості. Відповідно до державної програми зайнятості населення на 2011 рік, у нашому місті планувалося створити 1450 нових робочих місць. Протягом січня-вересня 2011 року фактично створено — 985. На підприємствах міста на новостворені робочі місця прийнято 274 працівника. Найбільше новоград-волинців працевлаштовано на ПрАТ ВКФ «Леся» — 74 та ПП «Бісквіто-Мілк» — 72. При цьому по місту ліквідовано 91 робоче місце. За даними відділу державного Реєстру, зареєстровано 155 фізичних осіб-суб’єктів підприємницької діяльності, щоправда, припинили свою діяльність — понад 400. Також зареєстровано понад 550 трудових угод між фізичними особами-суб’єктами підприємницької діяльності міста та найманими працівниками.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради


4 листопада 2011 року, з 16 години, депутат Житомирської обласної ради Муженко Віктор Миколайович (Партія регіонів) — командуючий 8-м армійським корпусом, проводить прийом громадян міста в громадській приймальні №1 (приміщення Будинку рад), вул. Шевченка, 16, (перший поверх).
Організаційний відділ міської ради

ДО ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ НОВОГРАДА
28 жовтня, з нагоди 67-ої річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, запрошуємо новоград-волинців та гостей міста о 13:30, до Скверу Слави, де відбудеться покладання квітів, та о 14:00 — до малого залу Палацу культури на урочисте засідання клубу «Ветеран» та святковий концерт.