ОФІЦІЙНО

ОФІЦІЙНО


  • \"ОФІЦІЙНО\"Міський голова разом із представниками облдержадміністрації провели традиційну робочу нараду на території загальноосвітньої школи №8 на «Дружбі». Перевірялася робота будівельників та підрядних організацій щодо здачі в експлуатацію ІІ черги об’єкту. Наразі завершилися роботи на котельні, в школу вже прийшло тепло, незабаром закінчаться і інші частини приміщення освітньої установи.

  • Очільник міста прийняв декілька розпоряджень, два з них стосуються фінансового забезпечення майбутнього будівництва та реконструкцій медичних установ. Зокрема мер розпорядився перерахувати необхідні кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво нового хірургічного корпусу, а також на реконструкцію колишнього туберкульозного відділення під туберкульозний та шкірно-венерологічний диспансер.




  • У ході ділової розмови міський голова поінформував Голову Верховної Ради України Володимира Литвина про розгляд у відповідних державних відомствах питань фінансування нагальних проблем Новограда-Волинського із його соціально-економічного і культурного розвитку. Зокрема йшлося про фінансування будівництва у 2012 році хірургічного корпусу міськрайТМО, продовження капітального ремонту проїжджої частини вулиць, виділення коштів на газифікацію мікрорайону «Морське», який активно забудовується та на ремонт приміщення молодіжного центру — колишнього кінотеатру— а також ряд інших питань.

  • \"ОФІЦІЙНО\"Міський голова провів декілька робочих зустрічей із керівниками установ, організацій міста. Так, із заступником командира 30-ої окремої механізованої бригади підполковником Петром Ющенком Володимир Іванович обговорював питання створення музею військової техніки. Його базою мають стати військові об’єкти місцевого гарнізону. Із представником бригади визначався також порядок проведення навчання депутатів міської ради, який незабаром планується провести на території військової частини.

  • У рамках підготовки в Новограді-Волинському до ІІ етапу інвестиційного форуму, який відбудеться у грудні цього року, пройшло ряд ділових зустрічей Загривого В.І. з представниками бізнесу з інших регіонів України, які проявляють зацікавленість до запропонованих інвестиційних проектів. Зокрема, знову обговорювалися можливості створення підприємств з виробництва пива, мінеральної води, переробки картоплі, овочів, фруктів, ягід, будівництва житла та багато інших.

  • \"ОФІЦІЙНО\"Минулого тижня розпочала роботу VIII сесія міської ради, яка працюватиме майже два місяці. На засіданні координаційної ради голів постійних депутатських комісій, фракцій та груп проходило перше читання підготовлених проектів рішень міської ради. Серед рішень, що обговорювалися, були: зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку міста на 2011 рік; питання про надання згоди на передачу у комунальну власність територіальної громади міста гуртожитку на вул.Шевченка, 62, та інших об’єктів; земельні питання та інші. На першому пленарному засіданні міської ради пропонується розглянути та прийняти 16 рішень. Відбудеться засідання у наступний четвер, 27 жовтня, о 9.00, у сесійній залі Будинку рад. Всі інші 13 рішень, в т.ч. і звіт міського голови та його заступників та секретаря міської ради, розглядатимуться на другому пленарному засіданні, яке відбудеться 17 листопада. Наразі проект цього рішення разом із текстами звітів секретаря міської ради, заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради розміщений на офіційному сайті міста у рубриці «Нормативна база». Тож, всі бажаючі можуть ознайомитися із текстами цих документів.


Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради