КРОК ЗА КРОКОМ ЗМІНЮЄМО ЖИТТЯ ДІТЕЙ НА КРАЩЕ

КРОК ЗА КРОКОМ ЗМІНЮЄМО ЖИТТЯ ДІТЕЙ НА КРАЩЕ

Розвиток дітей раннього і дошкільного віку — це перший і найважливіший шлях до створення багатства і благополуччя нації. Зазвичай при слові «освіта» більшість із нас уявляє собі школярів за партами. А ось мила картинка — малюки в дитсадку, які бавляться ляльками, — майже нікому на думку не спадає. А даремно... Саме тут проростають паростки інтелекту доброти, чуйності, порядності майбутнього України.
У Новоград-Волинському дошкільному навчальному закладі №13 «Ромашка» — знову свято.
Урочисте відкриття нової групи для дітей ясельного віку. Цей захід відбувся завдяки підтримці міського голови Володимира Івановича Загривого, який турбується про добробут малечі, та наполегливості начальника управління освіти і науки — Ольги Володимирівни Ільяхової, яка проводить ретельний аналіз міні-проектів розвитку закладів освіти міста.
Для відкриття групи за рахунок коштів місцевого бюджету проведено капітальний ремонт приміщення: встановлено нові вікна, сантехніку, покриття підлоги. Двері просторої і світлої групи, в якій є все необхідне для занять, ігор і відпочинку, — відкриті для 20 дошкільнят міста. Завдячуючи ТОВ «Вальд-енд-Візе» (керівник Кравчук Володимир Сергійович), ремонт зроблено у найкоротший термін — за два тижні. І це є один з гарних кроків на виконання чіткого завдання Президента України Віктора Януковича: кардинально змінити ситуацію в дошкільній освіті. Ми впевнені, що це добре починання буде мати гарне продовження.
Велика родина батьків і колективу дитячого садка сердечно дякує Володимиру Івановичу за розуміння і підтримку у гарних справах для малечі.
Дитяча громада, колектив закладу щиро вітають з наступаючим днем народження Ольгу Володимирівну Ільяхову — начальника управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради. Це досвідчений, відповідальний керівник, крім того, її знають як тактовну, доброзичливу, чуйну людину. Міцного здоров'я Вам, Ольго Володимирівно, щасливої долі, успіхів у всьому! Хай фортуна дружить із Вами! Хай буде добре все у вас!
З повагою колектив і керівник закладу О.Г.СВАРИЦЕВИЧ